daha önce hiç gitar çalmadım o yüzden internetten incelemeleri izleyeceğim ve hoşuma gideni tercih edeceğim.Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.Hangisi seni daha çok motive edecekse onu. Amfi olarak blackstar id core 10 tavsiye ediyorum. Gitarı önce bi müzik mağazasına gidip denesen aslında sonra içine en çok hangisi sindiyse onun ikinci elini kovalasan çok daha iyi olur bence.
Çok teşekkürler.Keşke gitardan anlayan bir arkadaşım olsaydı ancak yok.Dinleyerek karar vereceğim.Ilgin için teşekkürler.Strat da isini gorur hem tarzini bulmana yardimci olur cünkü strat gitarlarda zengin bi tonal aralik vardir. Sevebilecegin bir gitar al deneyerek. Arkadaşlar sx önermiş ben de öneririm tele kasasini kullandim hatta bir tane de ben alacagim yakin zamanda. İlk caldigin surede manyetik takviyesine gerek yok gayet guzel vintage tonlari var zaten. Manyetigi ileride kendin degistirmek isteyeceksin zaten. Ayrica sx stratlar da güzel ondan vardi bende amerika bayrakli olan alder govdeli. İnanilmaz keyifliydi biraz ayar gerekiyor sadece. Benim son ve onemli tavsiyem satin alirken anlayan bilen bir arkadasinla deneyip inceleyip alman.