Tele ile sadece Duman mı çalınabiliyor?
Tele ile sadece Duman mı çalınabiliyor?
"duman çalcam diye aldı 2-3 tane çalıyor telecaster çöp diye geziyor"
Hocam şöyle bir ihtimal var mesela ben de gitarımı alırken böyle bir durum vardı. Kredi kartında taksitle 4 binlik limit oluyor o yüzden sıfır almak zorunda kalıyor insan.4000 TL ye bunların birini mi alacaksin gerçekten 😂 ? Para gerçekten hazır mi yoksa aylar yillar sonra birikmesi hayal edilen bütçe ile acilan başlıklardan biri mi bu?
O kadar ibanez prestige, fender strat dururken...
Bu gitarı kullandım gerçekten hoş alınabilir ama aynı grupta çaldığım kişi kullanıyor 🙁Anladığım kadarıyla sıfır bakıyorsunuz ancak 4 bin liraya 2.elde 6-7 bin liralık çok rahat daha iyi gitarlar alırsınız.
Meksika strat bakabilirsin istersen veya benim şu gitar çok hosuma gidiyor bakabilirsin istersen.
IBANEZ RG421AHM-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitar - Zuhal Müzik
IBANEZ IBANEZ RG421AHM-BMT RG Serisi Blue Moon Burst Elektro Gitarshop.zuhalmuzik.com
üstüne de amfi alırsınız
Hocam önerdiklerinizi 2. El almak isterim ama şimdi güvenemiyorum ne yazık ki..4000 TL ye bunların birini mi alacaksin gerçekten 😂 ? Para gerçekten hazır mi yoksa aylar yillar sonra birikmesi hayal edilen bütçe ile acilan başlıklardan biri mi bu?
O kadar ibanez prestige, fender strat dururken...
Aynı grupta çaldığınız kişi kullanınca alınmıyor mu anlamadım ne güzel işte uyumlu olursunuzBu gitarı kullandım gerçekten hoş alınabilir ama aynı grupta çaldığım kişi kullanıyor 🙁
yorumun için teşekkür ederim. evet fiyat iyiymiş fakat bolt-on neck olmamasına özen gösteriyorum. ayrıca amfim var. (marshall mg 15 cf)Hocam emg diyince gözüme şu çarpıyor bir kaç gündür sadece manyetik seti şu an 700 lira ikinci elde
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
bi bakın isterseniz geri kalan bütçeyi amfiye ayırabilirsiniz sadece ufak bir fikir
Yani alınır doğru diyorsunuz düşünebilirim 🙂Aynı grupta çaldığınız kişi kullanınca alınmıyor mu anlamadım ne güzel işte uyumlu olursunuz