Hocam attığınız rg350 benim gözümde 1000 liralık başlangıç gitarı. Yıllardır elektro gitar piyasasını incelerim, şuanda 3500 lira para verip te alacağım en son gitar rg350-370 olur herhalde. Köprüleri pek hoş değil, edge zero muhtemelen güzel akort tutar ama tondan da biraz yiyebilen bir köprü. Hele ki rg350 gibi güçsüz manyetiklere ve ince bir sapa sahip gitarda ise kesinlikle alınmamalı.
Size attığım rgrt421 sizin sorduğunuz rg421'in neck thru versiyonu. Neck thru demek biraz daha fazla ağırlık, biraz daha fazla sustain ve titreşim, biraz daha rahat kafa demek.
Alacağınız yeni gitarın ikinci ellerden tek farkı perdelerde aşınma olmaması olacaktır. Ki ikinci elde de perdeleri hala sağlam gitarlar bulabilirsiniz, forumdaki güvenilir kişiler size bu konuda yalan söylemez. Forumdaki ilanlardan şehrinizdeki bir gitarı beğenin, sonra beni ve bu başlıkta mesaj yazmış diğer birkaç arkadaşı daha o konuya etiketleyin görüşlerimizi belirtelim. En çıkarınıza olan yol budur. Deneme için de şehrinizde birini bulabilirsiniz bu forumdan. Yok ben sıfır alıcam diyorsanız siz bilirsiniz, muhtemelen alacağınız gitardan 1-2-3 yıl sonra soğuyup satmaya çalışacaksınız.
O üstteki km6 çok güzel bir gitar, alıp ömürlük kullanırsınız. Satmak istediğinizde de bilindik bir gitar olduğundan çok uzun süreler bekletmeden satılır sahibindende ya da burada.
Sıfır alacaksanız benim oyum EC-256 ya da şu da olabilir stokta kaldıysa
Jackson Soloist SLXQ RW Burnt Cherry Sunburst - Zuhal Müzik