Gidip deneyin alın hocam SX bit süre sonra tatmin etmeyecek tırHocam şehirdışından nasıl güvenebilirim ki ?
Gidip deneyin alın hocam SX bit süre sonra tatmin etmeyecek tırHocam şehirdışından nasıl güvenebilirim ki ?
Squier affinity bu iş görürmü hocam uzun süre ?Gidip deneyin alın hocam SX bit süre sonra tatmin etmeyecek tır
GörürSquier affinity bu iş görürmü hocam uzun süre ?
hocam tam model falan verebilirmisinizO fiyat bandındaki cort modelleri olabilir, sx falan geçiniz.
Hayır hocamMetal yapacak mısın
Squier affinity idael olurHayır hocam
1 yıl kadar başlayan arkadaşım var elektro gitar çalmak istiyorum "Duman tarzı çalcam öyle metal falan çalmam ne o öyle adamın kafasına vurur gibi gürültü. "Aynen böyle demişti şimdi stratocaster ile slipknot çalmaya çalışıyor. 😆 😆 🤣🤣Hep dumanla başlar...
Çukur dediğiniz yerler için tesviye gerekecek kafadan 200 lira diyin. 1200 liraya rg350dxz bence gayet iyi. Boya kırıkları eğer aşırı büyük değilse lokal düzeltme ile 100 e halledilir. 1300 e iyi bence.Arkadaşlar 1000 liraya ibanez rg350dxz model gitar almayı düşünüyorum. Sizce almalı mıyım? Bir iki boya kırığı var ve fretler biraz tellerin değdiği yerler çukurlaşmış gibi olmuş. Fikirlerinizi alabilir miyim?
İmza ve silüeti olur genelde headstock önünde veya arkasında.Bir şey soracağım yeni konu açmak istemedim bu konu geldi aklıma dalga geçebilirsiniz ama çok aklıma takıldı 😅
Signature gitarlar var ya hani virtüözlerin sanatçıların, signature imza gibi bir şey o sanatçıya ait bir gitar gibi.
Peki mesela signature gitarlarda o sanatçının bir imzası bir izi oluyor mu acaba ? Yani ben düşününce olması güzel ve mantıklı gibi geliyor ama aynı zamanda saçma gibi de geliyor merak ettim
Bir şey soracağım yeni konu açmak istemedim bu konu geldi aklıma dalga geçebilirsiniz ama çok aklıma takıldı 😅
Signature gitarlar var ya hani virtüözlerin sanatçıların, signature imza gibi bir şey o sanatçıya ait bir gitar gibi.
Peki mesela signature gitarlarda o sanatçının bir imzası bir izi oluyor mu acaba ? Yani ben düşününce olması güzel ve mantıklı gibi geliyor ama aynı zamanda saçma gibi de geliyor merak ettim
İmza ve silüeti olur genelde headstock önünde veya arkasında.
Sevdiğin sanatçının signature gitarlarında bulabilirsin. Gitarın markasına göre headstock onu, arkası veya plate kısmında oluyor.
At10p de yok ama eğer duşkunseniz cidden çok güzel gitardır. Ben kullanırken baya memnun kalmıştım.Teşekkür ederim 🙂 ibanezde yok galiba AT10P modelinin hiçbirinde ne simge ne imza ne bir şey :/