Yurtdışında ise Sx telecaster ile Squier affinity tele aynı fiyatlara satılıyor.Dolar arttığı için merak edip fiyatına baktım classic vibe'ın, sıfırı 4000 liraymış. Maşallah. 400 dolarlık gitar 4000 liraya satılıyor ülkede.
Şaka gibi gerçekten. Bu yüzden kötü gitarlara dünyanın parasını dökmek zorunda kalıyoruz. Özellikle fırsatçı satıcılara yarıyor bu fiyatlar.Dolar arttığı için merak edip fiyatına baktım classic vibe'ın, sıfırı 4000 liraymış. Maşallah. 400 dolarlık gitar 4000 liraya satılıyor ülkede.
Yanlış anlamışım sis kusura bakmayın 🙂Saydığım 2 gitar dışında alternatif tavsiyeniz var mı anlamında sormak istedim, kusura bakmayın
Yaşasın 2.elŞaka gibi gerçekten. Bu yüzden kötü gitarlara dünyanın parasını dökmek zorunda kalıyoruz. Özellikle fırsatçı satıcılara yarıyor bu fiyatlar.
Yazdıklarıma alternatif olarak ne önerebilirsiniz hocamAnladığım kadarıyla strat veya tele alacaksın. Markayıda yazmışsın nasıl bir tavsiye istiyorsun?
Squier serisini tavsiye eder misiniz o saydığınız markalara göre ?Fender alabilecek durumdaysan fender al. Daha üst düzey birşey alabilecek durumdaysan zaten tavsiye istemezdin. Fender strat ifadesini selpak mendil gibi kullandıysan ve giriş seviye bir strat falan arıyorsan sx, squier, stagg, cort ne alırsan al hepsi aynı bok zaten.