G, GR, GFX üçünden biri
hss stratlar her yola gelir ama ben single tercih ederim. şuan zuhalde güzel indirimler var bütçene uygun squier'lardan birini alabilirsin.
mesela: Squier Affinity Strat HSS Gülağacı Klavye Brown Sunburst Elektro Gitar S - Zuhal Müzik
Amfiyi aldıktan sonra yanına bir tane de prosesör almanı öneririm. Daha sert tonlar alırsınız.
Senin işini görebilecek cinsten, aynı segmentte.arkadaşlarım bana jackson js11 dinky almamı söylediler o nasıl gitardır
teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için şu an ki kendi gitarım epiphone afd slash seti ve amfisinde sadece od var ben distortion metal falan istiyorum ikinci el de olur bana önerebileceğiniz ne var? fender mustang 1 v2 ve line 6 spider iv15 amfileri güzele benziyor şu an 2.elde 700 liraya buldum ucuz yollu başka amfi öneriniz var mı bol tonlu, efektli ve distortionlu?1800 - 4000 geniş bir spektrum, eğer bu tarza hitap edecek tonlara sahip bir amfi veya prosesör yoksa kaynağı bölmeni öneririm. 4000 civarına Jackson KVXMG veya bi ihtimal KV Pro bulunabilir. JS32'leri pek önermem, benzer şekilde LTD V50, Bc Rich Jr V gibi modelleri de pek uzun ömürlü bulmuyorum.
KVMXG veya KV Pro için özellikle Endonezya üretimi olanları Hint üretimlerine kıyasla işçilik ve donanım açısından daha iyidir. Eğer King V değil RR düşünürsen ayrıca PM atabilirsin.