Sizce bu gitarlar nasıl... Amfinin kötü olduğuna eminim
video çekilirken yan taraftaki demircide boru filan kesiyorlar zannettim.... zvioannnnnn diye bir ses girince kayda !!!!Drive tonlarında dip gürültüsü dip olmaktan çıkmış
neydi bu dertleri de 1 yıldır bitmedi ?fakat 1 yıldır derdi bitmedi
@Yakup Aslan aynı gitarı sarı sitede 1100 liraya da ilanı var. Ufak tefek sap ayarı, entonasyon, yükseklik ayarını falan bir şekilde yaptırabilirsen bunu da tercih edebilirsin. Belki o 1100 olanın da durumu iyidir, ayarları tamdır. Sor bi.Bu gitarlardan birini almak yerine şunu al çok daha iyidir : Satılık - SX ASH STRAT BLUE
Drive tonlarında dip gürültüsü dip olmaktan çıkmış kulaklarım kanadı resmen.
Aldığım yer bana gitar bozuk değil sende sorun var dedi sonra amfi bozuk dedi(amfiyide kendisi satmıştı) amfiyi duzelltirmeye çalıştım olmadı sattım ses kartı aldım taktım gitara yine bozuk bu sefer adama yine gittim sorun yok dedi,başka bir mekan buldum ona gittim tamir edildi dedi yaptık sonra yine bozuldu bu sefer msnyetjktr sorun var dedi 500tl istedi falan..bunlar 1 sene içinde gerçekleşti ve benim hevesimi,zevkimi oldukça olumsuz etkiledineydi bu dertleri de 1 yıldır bitmedi ?
gitar neydi ? Manyetikte sorun olma ihtimali, uyurken yatağından düşüp ölme ihtimalinden daha düşük. Gitar 20-30 yıllık ve aşırı paslanmışsa olabilir ancak. Sana sattıkları amfiyi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum, bu forumda kimsenin önereceği bir amfi değildir muhtemelen. ID Core 10 gibi birşeye yönelmek lazım en kötü ihtimalle gitara başlarken.Aldığım yer bana gitar bozuk değil sende sorun var dedi sonra amfi bozuk dedi(amfiyide kendisi satmıştı) amfiyi duzelltirmeye çalıştım olmadı sattım ses kartı aldım taktım gitara yine bozuk bu sefer adama yine gittim sorun yok dedi,başka bir mekan buldum ona gittim tamir edildi dedi yaptık sonra yine bozuldu bu sefer msnyetjktr sorun var dedi 500tl istedi falan..bunlar 1 sene içinde gerçekleşti ve benim hevesimi,zevkimi oldukça olumsuz etkiledi
Dip gürültüsü arkada kendi power chordlarını basıyor resmen 🙂 Gitarın sinyal seviyesiyle aynı şiddette neredeyse.Osuruğumla daha tatlı ton yaparım ben hem bu kadar dip gürültüsü olmadan🙂 gerek yok bu tarz şeylere sx falan bak id core amfi al geç
İstanbul'a yolun düşerse al gitarını gel bana. Çok merak ettim ne sıkıntısı varmış manyetiğin 500 TLlik, kendi cebimden onarcam cidden.Aldığım yer bana gitar bozuk değil sende sorun var dedi sonra amfi bozuk dedi(amfiyide kendisi satmıştı) amfiyi duzelltirmeye çalıştım olmadı sattım ses kartı aldım taktım gitara yine bozuk bu sefer adama yine gittim sorun yok dedi,başka bir mekan buldum ona gittim tamir edildi dedi yaptık sonra yine bozuldu bu sefer msnyetjktr sorun var dedi 500tl istedi falan..bunlar 1 sene içinde gerçekleşti ve benim hevesimi,zevkimi oldukça olumsuz etkiledi
Adamın ismini cismini bilmem ama böyle birkaç videosuna denk geldim. Parayı verdikten sonra önüne dışkı koysan, bu gördüğünüz dışkı... ile başlayıp güzellemeye başlayacak bir tip gibi duruyor. Yani tamam herkes ekmaağğının peşinde ama bu videoyu izleyip bu tip gitarları alıp dert sahibi olacak kaç kişi vardır, yazık.Yukarıda paylaşılan videoda gitarlar ve amfi gereksiz övülmüş, biraz daha objektif davranılmasını beklerdim. Yanlış yönlendiriyor bence.
Genel insan kitlesi artık teknolojinin beraberinde getirdiği hizla beraber hemen bir bilgiye ulaşıyor ama bu bilginin doğruluğunu kontrol etmiyor. Bundan kaynaklıdır ki forumda "ucuz" ekipmana iyi ses almaya çalışırken kazıklanıp gelmiş insanlar var. Tabii ki bunun üzerinde benimde dahil olduğum z kuşağının sabırsızlığı eklenince gayet güzel bir kek veya pasta tarifi ortaya çıkıyor.Bu arkadaşı pek gözüm tutmadı, hitap ettiği kitleyle de bir alakam yok. Ama epey içerik üretmiş, hatırı sayılır abonesi de var. Muhtemelen belli yaş altı aboneler bunlar, içerikler ve anlatım da ona göre.
Yanlış yönlendiriyor demek ne kadar doğru bilemem ama sonuçta bakir bir alan bulmuş sanıyorum ve değerlendirmiş olabilir.
Bu forumda vakti olup bu işlere ciddi anlamda kafa yoran, ürün tanıtan ve ciddi içerik üreten varsa abone olayım hemen. Ama yok sanıyorum. Ya da ben denk gelmedim.
Eh meydan boş kalırsa bu şekilde oluyor demekki.
Grg170dx idi gitarımgitar neydi ? Manyetikte sorun olma ihtimali, uyurken yatağından düşüp ölme ihtimalinden daha düşük. Gitar 20-30 yıllık ve aşırı paslanmışsa olabilir ancak. Sana sattıkları amfiyi aşağı yukarı tahmin edebiliyorum, bu forumda kimsenin önereceği bir amfi değildir muhtemelen. ID Core 10 gibi birşeye yönelmek lazım en kötü ihtimalle gitara başlarken.