Merhabalar, aralıklı da olsa uzun süredir metal (ritim gitar) çalıyorum. Annemin çocukken hediye aldığı çakma bir Strat'la üniversite son sınıfa kadar bir şekilde idare ettim ancak gitar artık cidden can sıkıcı olmaya başladı. Çalması eziyet, pickuplar rezalet, fretlerin yarısı buzz yapıyor, kısacası cinnet geçiriyorum her elime aldığımda.
Şuanlık 15.000 tl bir bütçem var ve artık yeni bir gitar almak istiyorum. Ses kartıyla kullanacağım. Genelde Behemoth çalıyorum (Ağırlıklı olarak The Apostasy ve Evangelion albümleri). Aklımda bir kaç adet model var ancak hangisini almalıyım karar veremiyorum. Çaldığım gitar çok kötü olduğu için gitar özelliklerinden çok anlayan birisi değilim. Gitarın sabit köprü olması benim için en önemli ön koşul. Strat'ımın köprüsü dünyanın en kötü Tremolo/Vibrato tarzı köprüsüydü, PTSD yaptı bende artık. 2. ele çok sıcak bakmıyorum. Profesyonel değilim ve sahneye çıkmıyorum, tamamen bir hobi bu benim için. Bu sebeple çok mükemmel tonlar aramıyorum. Evde kulaklığımdan gelen tonlar sağlam olsun yeter.
Aklımdaki gitarlar:
Jackson JS Series Rhoads JS32T White with Black Bevels Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Jackson JS Series KING V JS32T Ferrari Red Amaranth Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Ibanez RG421 PFM - Pearl Black Fade Metallic Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'da
www.mydukkan.com
Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.