Herkese merhaba, bu devirde aktif bir forum göreceğim aklıma gelmezdi, özellikle TR sınırları içerisinde. Hepinize yaptığınız güzel yorumlardan dolayı teşekkür ederim. Benim de bir süredir kafamda bir takım sorular bulunuyor, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Durumumu anlatmam gerekirse, senelerdir işten güçten vakit ayıramadığım müziğe yeni bir gitar alıp tekrar dönmek istiyorum. Bu arada ek bilgi olarak paylaşmak isterim şuan elimde 2011 yılında almış olduğum Cort M600'üm var fakat uzun süredir çalmadım. Spesifik olarak çalmaya yoğunlaştığım bir müzik türüm yok. Bu sebeple all-rounder bir gitar almayı düşünüyordum. Alacağım gitar hakkında neredeyse 1 aydır vakit buldukça araştırma yapmaya çalıştım. Aklımda bir süredir PRS markası var, dolayısıyla araştırmalarımı hep PRS modelleri üzerine yaptım. Konu PRS olduğu için tabii ki TR şartları içerisinde kendimi ister istemez DORE müziğin sitesinde gezerken buldum. PRS'in ilgilendiğim modelleri SE Paul's Guitar ve SE Custom 24. Bu gitarları yabancı sitelerde (Thomann/MusicStore) de araştırdıktan sonra DORE'nin sitesindeki fiyatları biraz garip gelmeye başladı. Daha sonra bu forumdaki Thomann'dan Alışveriş başlığını keşfettim ve dün okumayı bitirdim. Yakında da şansıma 1-2 akrabam gezme amaçlı Almanya'ya gidecekler bu durumu fırsat bilip gitarı onlara aldırmaya karar verdim.
Uzun lafın kısası yukarıda yazdığım edebiyatı bir kenara bırakırsak benim asıl merak ettiğim buradaki tecrübeli arkadaşların bahsettiğim gitarlar(SE Paul's Guitar&SE Custom 24/24-08) hakkındaki fikirleri ya da varsa farklı gitar önerileri. Bu arada bütçe olarak kafamda €1000'yu geçmemek var, bu sadece gitar için ayırdığım bütçe diğer ekipmanlara şimdilik ihtiyacım yok. Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.