Amerika'da meğersem bir tanıdık varmış 😀 Ek masrafsız bir gitar alacağım büyük ihtimalle ancak ne alacağımı şaşırdım :roll:
Aslında Les Paul kasa hayranıyım ama özellikle Meksika Fenderler'in oldukça ucuz olması nedeniyle bu yöne de kaymıyor değilim. Hele bir de Epiphonelar'ın artık Çin'de üretildiğini düşünürsek... Gibson da alacak kadar birikimim olmadığına ve olamayacağına göre... 🙂 Yani kısacası Standard Fat Strat'a yönelmiş durumdayım.
Ama iki endişem var: Birincisi alacak kişinin gitarlar hakkında bilgisi olmadığı için diğerlerine nazaran daha vasat bir gitara denk gelme ihtimalimiz (Yüksek midir? veya ne kadar "daha vasat" olabilir?)
İkincisi ise gitarın yanında kutusu olmadığı için taşıma sırasında olabilecek bir aksaklık (Uçakta bagaj bölümünde)... Uçak yolculuğu hiç yapmadığım için bilemiyorum, var mıdır vöyle bir risk?
Ve son olarak bu iki endişemde haklıysam başka baharları bekleyip case içinde bir American Strat mı alsam :twisted: Evet dediğinizi duyar gibiyim, ancak biraz daha realist yaklaşmak istiyorum olaya, o kadar süre de beklemek hoş olmayabilir, zira gitarımı satınca o kadar zaman beklenir mi yahu?! :?