yav adama desene boşver bulaşma floydrosea bak ilerde küfreder floyda ucu sana gider 😀BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Hadi hayırlı olsun o zaman, umarım doğru bi yönlendirme olur da dualarını alırım 😛
Kolay gelsin.
yav adama desene boşver bulaşma floydrosea bak ilerde küfreder floyda ucu sana gider 😀BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Hadi hayırlı olsun o zaman, umarım doğru bi yönlendirme olur da dualarını alırım 😛
Kolay gelsin.
yaratır yaratır merak etme aç bak gitar ve ekipmanı sorunlar kısmına 😀muratar demiş ki:nıe kfrretcem kards onu anlamadım 😀 sorun yarattıınıda gormedım?
halilpazarlama demiş ki:yav adama desene boşver bulaşma floydrosea bak ilerde küfreder floyda ucu sana gider 😀BLaCK_MaGiC86 demiş ki:Hadi hayırlı olsun o zaman, umarım doğru bi yönlendirme olur da dualarını alırım 😛
Kolay gelsin.
hediye alacaksan ve gitardan fazla anlamıyorsan 2.el almanı önermem.gözle görülmeyen ama çok önemli kusurları olabilir.squier larada bakmanı öneririm.Goga demiş ki:x20 satan var 2. el ama güvenemiyorum işte. ufak da olsa vuruğu falan varmış. deneme şansım olmayacağı için sesini etkileyecek bi şey mi bilemiycem alana kadar.
keşke güvenilir satan olsa da hemen alsam
apolloturk demiş ki:arkadaşlar gitara yeni başlıyan biri olaraktan
fender american standart stratocaster almayı düşünüyorum ucuz bir şeyle başla diyebilirsiniz ama elime tekrar geçmeyecek bir fırsat var(elimde para var artı abd den alıcam) şimdi soruma gelelim ben ağırlıklı olarak grunge,alternatif rock çalmak istiyorum bu yüzden bu gitarı tercih ediyorum yanlız arada nadiren metalde çakmak isterim(megadeth vs.) bu gitarla bunlarıda çalabilirmiyin ucuz yollu bir processor alsam metal çalabilirmiyim? birde meksika alsam aralarında çok fark varmı?