En iyi gitar "beni cal diyen gitardir" Akustik caliyormussunuz gidin deneyin Sizin gitariniz size merhaba der zatenHocam ben kararımı verdim epiphone alacağım gitarımı satmayacağım satacağıma modifiye ederim gitarı ileride bir tane daha alırım
En iyi gitar "beni cal diyen gitardir" Akustik caliyormussunuz gidin deneyin Sizin gitariniz size merhaba der zatenHocam ben kararımı verdim epiphone alacağım gitarımı satmayacağım satacağıma modifiye ederim gitarı ileride bir tane daha alırım
çok teşekkür ederim cevabınız için, anladım fakat benim bu almayı düşündüğüm ya da genel olarak elektrik-akustik gitarların telleri akustik tellerle aynı olduğu için mi elektrik gitardan ayrılıyor? okuduklarım kadarıyla manyetik rezonansla amp ye göndererek ses oluşturuyor elektrik gitarlar. peki bu akustik gitarın elektrik gitardan farklı olarak gövde deliği var, elektro akustiğin de var bunların yanı sıra elektro akustiğin, elektro işlevi görmemesini sebebi tellerin cinsi midir? o yüzden mi elektro almalıyım? bi şey iddia etmiyorum, dediğini anladım sadece aklımda bu sorular var? İki ayrı enstrüman. Elektro gitar alacaksınız, elektro akustik gitar adı üstünde standart bir akustik gitarın eşik altı sistemle elektrikli çalışabilenidir. Yani bir ampli veya PA vasıtasıyla yükses ses gereken ortamda rahatça kullanabiliyorsunuz.
çok teşekkür ederim cevabınız için, anladım fakat benim bu almayı düşündüğüm ya da genel olarak elektrik-akustik gitarların telleri akustik tellerle aynı olduğu için mi elektrik gitardan ayrılıyor? okuduklarım kadarıyla manyetik rezonansla amp ye göndererek ses oluşturuyor elektrik gitarlar. peki bu akustik gitarın elektrik gitardan farklı olarak gövde deliği var, elektro akustiğin de var bunların yanı sıra elektro akustiğin, elektro işlevi görmemesini sebebi tellerin cinsi midir? o yüzden mi elektro almalıyım? bi şey iddia etmiyorum, dediğini anladım sadece aklımda bu sorular var
Sen bana özelden cebini yaz da; yarın bir güzel anlatayım ben sana.çok teşekkür ederim cevabınız için, anladım fakat benim bu almayı düşündüğüm ya da genel olarak elektrik-akustik gitarların telleri akustik tellerle aynı olduğu için mi elektrik gitardan ayrılıyor? okuduklarım kadarıyla manyetik rezonansla amp ye göndererek ses oluşturuyor elektrik gitarlar. peki bu akustik gitarın elektrik gitardan farklı olarak gövde deliği var, elektro akustiğin de var bunların yanı sıra elektro akustiğin, elektro işlevi görmemesini sebebi tellerin cinsi midir? o yüzden mi elektro almalıyım? bi şey iddia etmiyorum, dediğini anladım sadece aklımda bu sorular var
Ya 😀 yok kardeşim almıyoruz kafeye, bu nasıl gitar böyle ince falan, git adam akıllı bir gitar al!Hocam peki ben epiphone ile kendimi geliştirsem caz anlamında yarın öbür gün caz kafede çalmak istesem epiphone u yani les paul kasa tipini kabul ederler mi
Hocam peki ben epiphone ile kendimi geliştirsem caz anlamında yarın öbür gün caz kafede çalmak istesem epiphone u yani les paul kasa tipini kabul ederler mi
Peki epiphone les paul standart pro ile epiphone les paul custom pro arasında ne fark var bir bakarmısınız
Ses ton çalım kolaylığı ikinci elde satış ve ömür olarak yani bi iki ağaç cinsi farklı imiş
Siz bir jazz çalin hele de mandolinle de girersiniz.
Hocam yalnız custom pro nun üst kapak maun standart pronun ki akçaağaç. Biliyorum biraz fazla soru sordum ama para biriktiriyorum o yüzden iyi bişey almaya çalışıyorum bir de custom proda locktune diye köprü var