buyur; http://turkrock.com/ftopic103105.html.umarım yardımcı olur 😀
JDBlack demiş ki:Baktımda aşıyor ikinci el bulamadım 🙁
Sprincrus demiş ki:Selam arkadaşlar ben bir elektro gitar almak istiyorum elimde 550 tl kadar bir para var alacağım gitarın özellikle clean tonlarının iyi seviyede olmasını ve sert tonlarının da idare edebilecek seviyede olmasını istiyorum bana neler önerebilirsiniz acaba ??? Cvplar içn şimdiden teşekkürler 🙂
yamaha mike stern düşümdünmü hiç tele tarzı olarak çok hoş gitar 😀hornet demiş ki:Birtane de ben sorayım....
Squier Standart Telecaster kullandım...
Elimden türlü türlü gitarlar geçti ancak, olmuyor ille de telecaster diyorum işte...
Elimdeki para Fender Standart Telecaster (Meksika) almaya yetiyor... Squier tele lerde alnico manyetik vardı. Meksikalarda Seramik standart fender tele manyetiği varmış bir sitede öyle gördüm. Meksika Tele Squier Tele den sonra nasıl gelir yani o farkı hissedermiyim. Meksika telecaster ları almaya değermi? Ton olarak squier standart tan farkı nasıldır :?: :?: :?:
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler...
halilpazarlama demiş ki:resimde koyayım tam olsun
akustika demiş ki:arkadaşlar,
jackson rr5 (sd tb4) ve gibson flying v (500t) gitarları arasında kalınmıştır. ikisininde metal ve rock müzik yapmak için gümbür gümbür köprü manteyikleri olduğu vede işçilikleri aşikar =)
peki turkrock forumlarındaki arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz bu ikisi hakkında.
akustika demiş ki:arkadaşlar,
jackson rr5 (sd tb4) ve gibson flying v (500t) gitarları arasında kalınmıştır. ikisininde metal ve rock müzik yapmak için gümbür gümbür köprü manteyikleri olduğu vede işçilikleri aşikar =)
peki turkrock forumlarındaki arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz bu ikisi hakkında.
Bilmiyorum Jackson RR5 i inceledin mi.akustika demiş ki:arkadaşlar,