Bu alet kırmızı yoksa siyah mı? 😀 ayırt edemedimsıfırdan farksız line 6 x3 prosesör 485 son olur.kullanım klavuzundan kutusuna herşeyi duruyor çiziksiz.aleti bilen bilir zaten her elektro hem bass hem vokal prosesör olabiliyor ve ses kartı olarakta kullanılabiliyor
alet kırmızı fasulye olan model 🙂Bu alet kırmızı yoksa siyah mı? 😀 ayırt edemedim
yok istediğimden değil o zaman. Yine saolasın. 😀alet kırmızı fasulye olan model 🙂
Tavsiyen için saol. Değerlendirmeye aldım.Vox tonelab ex'e de bakabilirsin... 2.el 700 lira civarıına bulabilirsin... Hatta bu sitede de satılıyordu bir ara o civara...
Çok fazla deneme fırsatım olmadı, biraz da karışık fakat ton ve efekt yelpazesi oldukça geniş.... Talk-box efekti bile koymuş adamlar (gerçi onu da daha tam çözemedim 🙂 )
Bir de, özellkle amfi modelleri çok başarılı... Başarılıdan kastım, amfilerin birebir aynısını yapmışlar değil... Zaten çoğu amfi ve pedalın adını birebir yazmamışlar, o amfiyi bilenin anlayacağı dilde genel bir açıklama yazmışlar... Çoğunun hangi amfi olduğunu da anlamadım... Anlasam da karşılaştırma yapacak tecrübem yok... Benim kulağıma tonu çok tatlı gelen amfi modelleri buldum 🙂...
Bir de, amfi modellerine ek olarak, stand alone diye bir mod koymuşlar inputtan direk amfiye girmek için... tube screamer vb. pedalların modelleri var...
Son olarak, prosesörün kendi küçük hoparlörleri var... Evde çalışırken vs. çok rahat oluyor...
Çok teşekkür ederim sonunda anlayıp kendi önerisini yazan bir arkadas çıktığı için, çok çok sağolasın. Ds-1 ve ts-9'um var. Şu vahı çok istiyorum lakin düzgün bir 2. El bılamadım malesef. Aralarında beni en çok düşündürten chorus oldu hep. Ne kadar kullanılabilir emin değilim.