kelle2 demiş ki:
toplam fiyata gt8 ayarında bir analog setup kurman zor gibi.
gt8 ayarında bi analog setup toplaman hem çok zor. hemde o paraya 3-4 tane gt8 alırsın
😀 kaldıki zaten gerek yok. gt8 in içinde disco club larda kullanılan dünya kadar abudik gubudik tonlar var.
😀 o kadar pedalı bi araya toplasan onların hepsinin true by pass olması lazımki sağlıklı gitar çalabilesin.
halilpazarlama demiş ki:
ben seçimimi avt150den yana yaptım yanında wah pedalından başkada pedal kullanmıyorum amfinin efectleri yetiyor bana... metocanın dediği gibi pedal kalabalıklığından kurtuldum
😀
geezers demiş ki:
sağol dostum tavsiyen için.ama şöyle bi olay var 1 yıl boyunca ekipmanda herhangi bir değişiklik yapamıycam.amfinin drive ı beni 1 yıl götürür mü?ben pek sanmıyorum.delay pedalına ihtiyacım yok.delay pedalı yerine farklı bir pedal alabilirim.ama dediğim gibi 1 sene götürmesi lazım beni.o yüzden gt8 alayım diyorum ama bi kaç yorum daha gelsin gelirse🙂
sende bilirsinki her amfinin farklı karakteristik tonları vardır. kendine hitap eden amfiyi bulursan 1 sene değil 10 sene bile götürür merak etme
😀
delay pedalına ihtiyacım yok deme bence bana göre delay bi tonun ve solonun olmazsa olmazlarındandır
😀
analog pedallar hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum ama bu işe yeni başlıyosan eğer prosesör mantıklı bi seçim olabilir. sonuçta gt8 gibi bi alette ihtiyacın olan herşeyi bulabilirsin bi 14-15 ay boyunca kurcalarsan
😀😀😀 ondan sonra gerçekten ihtiyacın olan şeyleri belirleyip analoğa geçebilirsin buda bi alternatif
Clickboy demiş ki:
İyi bir amfinin drive'ı rahat götürür. Sonuçta prosesörden gelen drive + vasat amfi kombosu bayar belli bir süreden sonra.
bencede haklı...
😀 😀 😀
Perfectionist demiş ki:
seni kınıyorum perf.. kın kın kın
😀 😀 😀 😀