karakteristiklerini anlatırmısın biraz?Roth-Azad demiş ki:İkisinin aslında çok farklı karakteristikleri var, ne aradığına bağlı.xhornetxx demiş ki:ts-9 mu peki ts-7 mi 😀
karakteristiklerini anlatırmısın biraz?Roth-Azad demiş ki:İkisinin aslında çok farklı karakteristikleri var, ne aradığına bağlı.xhornetxx demiş ki:ts-9 mu peki ts-7 mi 😀
İkisini de kullanmadım ama yamulmuyorsam POD amfi modelleme ağırlıklı, GT2 ise efekt ağırlıklı aletler. İtiyacına göre seçim yap.wahchi demiş ki:ben gt-8 alayımmı almayayımmı?bir kaç mağazaya gittim podx i pek tavsiye etmedi gt-8 daha ii diyo kullanan felan varmı??
TS-9 gerçekten biraz daha eski hisli (Vintage), drive'ını çok açmadığınız zaman sesi biraz ön plana çıkaran, çok açtığın zamanda crucnh bir ton veren, blues soloları vs.. boostlamak için iyi bir pedal.xhornetxx demiş ki:karakteristiklerini anlatırmısın biraz?Roth-Azad demiş ki:İkisinin aslında çok farklı karakteristikleri var, ne aradığına bağlı.xhornetxx demiş ki:ts-9 mu peki ts-7 mi 😀
KaRaBaSH demiş ki:9-10 pedalı peşpeşe dizmedikçe pedalların true bypass olmaması amatör insanlara ve hatta profesyonellerin konserlerinde çok çok sinyal kaybettirerek sorun çıkarmaz, tonu farkedilecek derecede öldürmez. profesyonel kayıt desen, zaten kanal kayıt dediğin araya bol bol pedal takılarak yapılmıyor pek. o yüzden fiyat performans oranını da gözönünde bulundurarak boss ürünlerinin amatör gitaristler için mantıklı seçimler olduğu söylenebilir.
evet dediğin siteye baktım ama pek fazla bilgim yok uzun süredir digital kullandığım için 20 ytl banada komik geldi ne yapıyolarsa artık pedala 🙂KaRaBaSH demiş ki:http://www.robertkeeley.com/ büyük gitaristlerin modifiyecisi bu. öyle 20 ytl ile falan olacak iş değil onlar.
halilpazarlama demiş ki:evet dediğin siteye baktım ama pek fazla bilgim yok uzun süredir digital kullandığım için 20 ytl banada komik geldi ne yapıyolarsa artık pedala 🙂KaRaBaSH demiş ki:http://www.robertkeeley.com/ büyük gitaristlerin modifiyecisi bu. öyle 20 ytl ile falan olacak iş değil onlar.
Türkiyede bu işi yapan bir yer varmı?