Çok teşekkür ederim dostum. Ama burada abilerimiz varken bana böyle süper falan deme, utandım 🙂 Amaç birbirimize yardımcı olmak, sonuçta hepimiz ortak bir şeyler için buradayız.Öncelikle AykanKK ve Hackeiommi affınıza sıgınarak bir kaç fikirde ben belirtmek isterim.Cünkü Ne zaman basım sıkıssa size danısıyorum. 🙂
Alacagınız amfiyi ve gitarı (imkanınız var ise ) gidip bi müzik markette denemekde fayda var. AykanKK'ın tüm önerilerine dikkat edin gercekden bu konuda cok deneyimli . Ve daha önceden konstugumuz tüm şeyler hakkında cok mantıklı bi yönlendirme yapıyor.
Amfi konusuna gelecek olursak . Bence ufak bir lambalı amfi herşekilde tatlı ve güzel bi hava katar tonlarınıza . Lambalı amfi yi cok bilmem ama denedigim kadarıyla transistörlü amfilerden daha hoş ve daha sıcak tınıları var. Gel gelelim bu lambalı amfi fiyatları ne kadar Laney cub8 var piyasada sanırsam 600.00 TL civarlarında olması lazım alacagınız Pod x3 Yani arkadaslarımızın bahsettigi aldıgınızda 1000.00 TL ye bulsanız eger onu gitarınızıda Karar kılmıssınız. Yinede AykanKK'nın tüm önerlerini dinleyip gidip bir müzik markette denemek sizin acınızdan cok iyi olacakdır .
Zamanınızı ayırıp okudugunuz icin teşekkür ederim . Ufacık bir katkı olsa bile ne mutlu . Bu forumda olan bazı arkadaslarım ve abilerim gercekden bu işi artık tamamen çözmüş ve banada cok yardımcı oldular. İnşallah sizin sorunuzada bir çözüm buluruz . İyi günler..
En güzeli gidip bir müzik markete uzun uzun deneyin istediğiniz amfileri, karşılaştırma yapın. Zaten hi-gain amfilerde elinizde kısıtlı bir seçenek olacak, hele ki modellemeli bir şeyler arıyorsanız.