Line 6 pod xt live satmaktayım içerisinde fx junkie ve metal pack yüklü. Adaptörü ve çantasıyla 600 tlye bırakıyorum. Ben her türlü kayıtta sahnede provada kullandım gayet gördü işimi. Prosesörün faydası tek bir cihaz taşıyarak her yerde aynı soundu almandır. Ama daha kaliteli bir sound istiyorum diyorsan analog setupu kablosu , adaptörüne kadar düşünerek ihtiyacın olabilecek her şeyi koyman gerekir. Masrafı daha büyük ayrıca pre-amp kullanabilmen için pedallarını sağlam bir anfile birlikte kullanman gerekir. Bu da her provaya her sahneye gittiğinde hurrrraaaa bir ton malzeme taşımak demek. Ayrıca geceleyin evdesindir kayıt yapasın gelir. Analog setup+anfi şeklinde kullanıyorsan önünü mikrofonlayarak sound alman gerekir ki gece saati biraz sıkıntı çıkarır sana. Prosesör kullandığında soundu dolu dolu direk olarak pc ye aktarabilirsin.
Yazıyı okuduğumda setupu yerin dibine sokmuş prosesörü yüceltmiş gibi bir tavır gözüküyor fakat öyle değil 🙂 her yanıyla düşünmek gerekiyor olayı. Yoksa gerçek ses analog pedaldan gelir bütün prosesörler bunun simulasyonudur. İyi prosesörler daha iyi taklit yapar. 😉
ds 1 keeley mod ds 2den daha mı iyidir?