Sanother demiş ki:Saygısızlık, marx kimdir? amacı nedir? bilmeyenler henüz kendilerinin konu hakkında fikri yokken, yanlışta olsa bir ideolojiye böyle bir tavır göstermenin ancak iki anlamı olabilirki ben en hafif olan saygısızlığa yoruyorum bu davranışları, eğer burada tartışılanlardan daha iyi bir planınız varsa açıklayın bizde öğrenip ders alalım, burada gördüğünüz yanlış fikirler varsa söyleyin tartışıp hatalıysak kabul edelim, ama okumadan hadi len marksist komünistler yok ateistler, yok satanistler gibi kavram tepkilerine gerek yok en hatalı kavramların bile doğru bir yeri vardır önemli olan bunları görüp ayıklayıp benimsemektir...
ben siz marxistler gibi elinde içinde yazılanları anlamadığı kitaplar taşıyıp ortalıkta savaş narası atar gibi eşitlik, adalet, özgürlük die bağıranlardan değilim. Şimdi ve daha önce yazdıklarım, okuduğum kitaplar(taraflı ve tarafsız) marksistler arasında geçirdiğim zaman ve kendi bilincimin ürünüdür.
Kavramlara marxsizm, komünizm, ateizm, satanizm gibi etiketlerin yapıştırılması anlamsızdır. Gerçeklere etiket yapıştırabilirmisiniz? Gerçekleri kalıba sokabilirmisiniz?
Kendine marxsist, kömünist, ateist, satanist gibi etiket yapıştıranlar, kendi zayıf kişiliğini, etiketinin göz alıcılığıyla örtmek isteyen zavallılardır.