Death-Lead demiş ki:Bence cümle hala yanlış.....
halilpazarlama demiş ki:iş parmaklarda biter deniyor hep ama vainin ve satrianinin önünden al whammyi yada morleyle 535qyu bak bakalım nasıl değişiyo tarzı endam 😀 bu kadar yermeyelim kendimizi 😀 sonuçta parmakta bitsede amcaların sahip olduğu kat kat rackleri sıra sıra gitarları unutmamak lazım 😀 sorarım size ton parnaklardadır ama whammy olmadan satch abimizin searching şarkısını morley bh wah olmadan vai dayımızın bad horsie şarkısını nasıl çalarsınız.bu birazda benim için ruh güzelliği daha önemli demeye benziyor 😀
Ze_uS demiş ki:Buradaki tartişma veya bu tatlı sohbetten bir sonuç çıkabilcegini düşünmüyorum
Blackened85 demiş ki:Sahnede çalan kişilerin çok kaliteli ekipman alma arzusu bana yersiz geliyor nedense. Çünkü ekipmanınız ne kadar kaliteli olursa olsun, o sesi dışarı verecek ekipman (mikser, kabinler, ortamın akustiği vs..) vasat olduğu sürece pek verim alınmaz, yani o özendiğimiz adamların setup ı sadece gitarı amfisi pedalı değil arkada çalışan ekiptir de.
Neyse demek istediğim konserde, sahnede çalan arkadaşların ne kadar kaliteli ekipmanı olursa olsun duyulan sound o kalitede hiçbir zaman olmaz, 2000 ytl'lik pedal setup veya procesör de olsa dışardan duyulan en fazla 500 ytl'lik ekipman sesidir ve bence bu kadar masrafa girmek gereksizdir ama belki ev içinde daha iyi netice alınır ama o da bi yere kadar.
Blackened85 demiş ki:Neyse demek istediğim konserde, sahnede çalan arkadaşların ne kadar kaliteli ekipmanı olursa olsun duyulan sound o kalitede hiçbir zaman olmaz, 2000 ytl'lik pedal setup veya procesör de olsa dışardan duyulan en fazla 500 ytl'lik ekipman sesidir ve bence bu kadar masrafa girmek gereksizdir ama belki ev içinde daha iyi netice alınır ama o da bi yere kadar.