başlıkta göster diyor ama ne resim ne de ses kaydı var elimde
Behringer UV300 vardı elimde, Boss VB-2 klonu ama içinde Coolaudio entegreler var. Pedal latch ve unlatch modunda dip gürültüsü ekliyordu, bu sorun internette okuduğum ve anladığım kadarıyla sinyalin bbd den geçmesi yüzünden meydana geliyor. Boss MN3207/MN3102, Behringer V3207/V3102 kullanıyor. Daha önceden Boss CE-3 deki MN3207/MN3102 çiftini MN3007/MN3101 ile değiştirdiğimde dip gürültüsü sorununun hallolduğunu görmüştüm, Aynı işlemi Behringere uyguladım fakat SMD devre olduğu için sorunlar yaşadım:
BBD çifti çok zor sökülüyor, bacaklarını kesip MN3007 ve MN3101 in bacaklarını kabloyla uzatıp lehimledim fakat 3207 ile 3007 nin toprak ve güç bacaklarının yerleri farklı, datasheet e bakarak lehimlenmesi gerekiyor. BBD nin çıkışındaki 56K nın diğer ucu toprağa değil 5V a bağlanması gerekiyor. Headroomu arttırmak için VB-2 nin şemasındaki Q7 yerine Boss CE-2deki gibi 33ohm koymanız gerekiyor. Devrenin üstünde yollar kolay gözüküyor, şemadan takip ederek değişecek komponentleri bulabilirsiniz, ben birkaç güne resim yükleyeceğim. Denendi, çalışıyor. Modlar tamamlandıktan sonra kulaktan trimpotlarla oynanması gerekiyor, biri bias için diğeri delayin ayarlanması için (şemadan anladığım kadarıyla)