bayc demiş ki:Bravo,bravo!!!Yüksek zeka kapasitesi örneği güzel bir örnek.Allahtan sizler gibi yüksek anlama kapasitesine sahip milli menfaat bekçisi gençlerimiz var,yoksa ne olurdu bizlerin hali? 😆 Bu yüksek anlama ve kavrama yeteneğinizi edebiyat forumlarındaki diğer isimler ile ilgili topiclerde görmek,(milli menfaat bekçiliğinden zamanınız artarsa tabiiki)en büyük temennimiz.Mesala bir Frank kafka,bir George orwell yada zweig,hesse,hamsun hakkında yüksek anlayış kapasitesine sahip değerli yorumlarınız yokmu?yoksa milli menfaatler ile ilgili hakaretlerde bulunmadıkları için bu isimler ilginizi çekmiyormu?(Tabiiki sadece malum konularda kısıtlı fikriniz olduğunu,bu saydığım konulara,yüksek anlayış kapasitenizin yetmediğini düşünmek aklımın ucundan geçmiyor ,inanın) 😀 Bu yüzden yaşasın nobel edebiyat ödülü,Orhan pamuk ve Dış kaynaklı rock bölümündeki; S.o.a.d başlıkları.Biz forum üyelerine, zeka,anlama kapasitesi ve vatanseverlik seviyemizin ne düzeyde olduğunu gösteriyorlar çünkü...
Biraz konu dışı olacak ama sebep senin saldırgan yazıların; ben senin bir okur olduğuna, yukarıda yazdığın yazarların herhangi bir eserine vakit harcadığına inanmıyorum, yanılıyorsam ve harcamışsan da olması gereken gelişme sende meydana gelmemiş. Yazı yeteneğini geliştirmenin en önemli şartlarından bir tanesi okumaktır. Ancak senin yazılarından anlıyoruz ki daha soru ekinin ayrı yazılacağından bihabersin. Nokta ve virgülden sonra bir karakter boşluk bırakılması gerektiğini bilmiyorsun.
Sana hayatın boyunca işine yarıycak bir ipucu vericem. Bir yazı yazdığın zaman üşenmeden baştan oku. Eğer tez, makale gibi basılacak ve kontrol edilecek bir yazıysa başkalarına da okut. Farkettiğin hataların seni şaşırtacaktır. Niyetim seni aşağılamak değil hemen tepki geliştirme, sadece tecrübemi aktarayım istedim.