hayat öyle bir hızla değişiyor ki, şubat ayında en büyük derdim işsizlik vb. gelecek sıkıntıları gibi şeylerken, mart ayının sonundan itibaren 5 ay içinde önce dayımı sonra -geçen hafta- babamı kanserden kaybettik. özellikle babamın ki 5 ay da inanılmaz bir hızla oldu. ve hayat korkunç bir şekilde devam ediyor. cenazeden 1-2 gün sonra kendimi bim poşeti taşırken buldum. coen biraderlerin filmleri gibi hayat tam bir kara mizah. işte ne desem boş..........
hayat öyle bir hızla değişiyor ki, şubat ayında en büyük derdim işsizlik vb. gelecek sıkıntıları gibi şeylerken, mart ayının sonundan itibaren 5 ay içinde önce dayımı sonra -geçen hafta- babamı kanserden kaybettik. özellikle babamın ki 5 ay da inanılmaz bir hızla oldu. ve hayat korkunç bir şekilde devam ediyor. cenazeden 1-2 gün sonra kendimi bim poşeti taşırken buldum. coen biraderlerin filmleri gibi hayat tam bir kara mizah. işte ne desem boş..........
Öncelikle illnino'ya sabır diliyorum Allah'tan.
Gelelim bana ve muteber devletimize. Durduk yere kürdan niyetine biryerlerimize bir şeyler kaçıyor. Üniversite biteli 1 sene oldu işe yeni girdim tam elime para geçecek devlet baba çaaaaaaat kanun çıkarır çalışmasanda sigorta ödeyeceksin der bir yerimize sıkıştırıverir sağlam bir meblağ(esasen başkasına göre az da olabilir ama bana epey sağlam geldi) Şöyle ki İstanbul'a gidip(Ankara'da yaşıyorum) Öğrenci belgesi alıp sgk'ya vermez isem 260tl gidip getirsem en az 120tl yani her halükarda kaçan kaçıyor.
Tam dedim gitarın üzerine ekleyeyim de az buçuk sınıf atlayayim elimdeki prosesörü pedalları sattım zira maaşa 1 ay var maaş dediğimde 700tl benim gitar 780tl 🙂 Millet nasıl hem ayda 1000lira kazanıp hem de her yenisi çıktığında galaxy vs ıphone muş nasıl alıyor anlamıyorum. Devlet sürekli yok sınav parası yok fatura yok şu yok bu sürekli haraç niyetine kesiyor. Hesapladım da sadece son 2 senede ösym'ye ödediğim para 500'e yakın(Okula ödediğim harçları söylemiyorum bile). Ales var kpss var yds var bir de keyfi ygs'ye girim dedim hazır bana cümleten g.mişken en son.
Evet sevgili turkrock ne olucak bu havdan sudan birtarafımıza kaçanlar?
7Millet nasıl hem ayda 1000lira kazanıp hem de her yenisi çıktığında galaxy vs ıphone muş nasıl alıyor anlamıyorum.