renklerle işitme bir cocugun zamanla renkleri tanıyıp adlanlandırması örnegi gibi sesleri duydugumuzda kafamızda belli bir renk imajı oturtmaya baslıyoruz majorler kırmızı diyelim, minor yeşil,yedililer filanca, dimler filan...gibi zamanla siyahla beyaz birleşince gri olması gibi analizleri yapabilmeye baslıyorsun ama herkes kendi imjındaki renkle bunu yapıyor. ileri seviyelere gelince herhangi bir resmin imajının aslında ne renk olması gerektiğini, neyin gereksiz neyin hatalı oldugunu ayrıstrımaya baslıyorsun
ayrıca seslerin teker teker tınılarını tıpkı bır rengın acıklıgı koyulugu gibi tanımaya baslıyorsun...frekansı duymaya tıtresımler arasındakı yogunlugu ayrdetmeye baslıyorsun... toplam altı kaset ve bir kitap var ama senle beraber aynı düzeyde bir partnere ihtıyac var. vaktim oldugunda kasetleri stüdyoda cd ye aktarıp türkce seslendirmeyi düsünüyorum dileyen arkadaslara ücretsiz iletecegim ama bu aralar yogunum bu sayfardan ietirim yine.
ayrıca seslerin teker teker tınılarını tıpkı bır rengın acıklıgı koyulugu gibi tanımaya baslıyorsun...frekansı duymaya tıtresımler arasındakı yogunlugu ayrdetmeye baslıyorsun... toplam altı kaset ve bir kitap var ama senle beraber aynı düzeyde bir partnere ihtıyac var. vaktim oldugunda kasetleri stüdyoda cd ye aktarıp türkce seslendirmeyi düsünüyorum dileyen arkadaslara ücretsiz iletecegim ama bu aralar yogunum bu sayfardan ietirim yine.