Açık konuşayım, eğer çalışını beğensem filan üzülürdüm adamın kariyeri yarım kaldığı için, ama açıkçası adamın çalışına tahammül edemiyordum zaten; senkronizasyonu bozuk olup da neoklasik shred çalmaya öykünen adamları dinleyemiyorum ve Köksal'ın da sağ eli kontrolsüz penalıyordu...Bu adamın yüksek bütçeli LARP'lara yönelik tutkusu ne zaman değişecek acaba.
Açık konuşayım, eğer çalışını beğensem filan üzülürdüm adamın kariyeri yarım kaldığı için, ama açıkçası adamın çalışına tahammül edemiyordum zaten; senkronizasyonu bozuk olup da neoklasik shred çalmaya öykünen adamları dinleyemiyorum ve Köksal'ın da sağ eli kontrolsüz penalıyordu...
Hadi daha önceki fantezilerinde harcadığı kendi parasıydı, zaten herhalde müzikten para kazanmadı (muhtemelen müzik kariyeri o yüzden bitti; adamın reklam ajansı mı vardı, öyle birşey duymuştum, para oradan geliyordu sanırım...). Zaten İngilizce sözlü neoklasik hard rock ile Türkiye'de müzik kariyeri yapmaya çalışmak parayı sokağa atmak ile eşdeğer🙂 Eh, bir yerden sonra da deniz bitti tabii.
Bakalım yatırımı yapanlar ne düşünecek ileride...
Elestiriden ziyade nefret kusma, bok atma yarisina dönmus yine ortalik... nerde ne hata var, be duzeltilebilir, piyasanin tuketici aktörleri olarak neyi begenmedik, ne bekliyoruz falan yok... yok zaten s.k gibi caliyordu yok parasiyla yapti falan....
Hocam zaten bu sekilde kritik edelim demek istiyorum ben de. Sence bu sekilde mi ilerliyoruz peki genel olarak baslikta?
Herhalde ünlü bir isim tarafından tanıtım yapılmamış olmasının eksikliğini onlar da fark etti.NAMM da Cenk Erdoğan boy gösterecekmis gitarlarla.
Volkan brom. Sen de elestir de gorelim soruna cevaben; (degismissin mesaji ama aklimda kalmis 😉)Ortada bir innovation gibi bişey göremedim ben.
Orada olmayan sözcükleri söylenmiş gibi kullanıyor. Söylediği şeyi buraya ben yazmayacağım.gitaristliğine laf edemem... ben kimim ki... ama beğendiğim bir gitarist de değildir hani.. neyse o ayrı
bu arada Youtube yakaladı algoritmayı, önüme Demir Demirkan'ın fabrika ziyareti video'su çıktı ahahah
bu arada @demonizer beni tag ettin diye söylüyorum yoksa @barrios adına konuşayım diye bir derdim yok ama onun eleştirisinde hakaret görmedim eğer soruyorsan... ama haklı olduğun şu; Cem Köksal beğeniriz beğenmeyiz ama başlık Shark başlığıysa belki burası yeri değil diyebilirsin...
velhasıl şu ana kadar en somut eleştiri / değerlendirme @blackfriday666 diyebiliriz ... bence bayrak, millet biraz fazla anlam yüklemeye gerek yok ama öte yandan milli bir marka olmanın da bazı sorumlulukları olması gerektiğine itiraz edemem