Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve GeT ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
24 Ekim 2019'da bu yukaridaki ilani surada paylasmistim:
Fiyati abarti mi bilmiyorum ama bu gitar ilan basliginda "Fender American Deluxe Stratocaster Special Edition Flame Maple" olarak sunulmus. Ama ilan basliginda belirtildigi gibi Fender American Deluxe strat degil; (ilanin icindeki Fender Musteri Hizmetleri bilgilerinden goruldugu gibi) Fender...
turkrock.com
Bu paylasimimdan bir sayfa oncesini, özellikler Deadhouse’un su paylasimini:
Artık reverb de çoğu satıcı paypal gibi kredi kartı ile satış açıyor, offer teklifimi yapıyorum, satıcı teklifi beğenirse gitarı alıyorum. Boşuna böyle çapsızlar ile uğraşmıyorum. Vergiler hariç, free shipping ile 550 dolara usa strat aldım.
turkrock.com
ve daha sonra yazılanları da okumanızı öneririm.
Bu gitarin ilan basliginda belirtildigi gibi bir "Fender American Deluxe Stratocaster" olmadigini soylemistim. O zaman ilan aciklamalarinin en sonunda Fender Musteri Hizmetleri'nden alinan spec bilgileri de vardi. Ve o bilgilerin icinde bu gitarin bir American Series (FSR) strat oldugu yazıyordu. Yani ilan kendi icinde bile çelişiyordu.
Gitar hala satilmamis. Ama ilan aciklamalarindan Fender Musteri Hizmetleri'nden gelen bilgiler ucmus. Ilan basliginda hala Fender American Deluxe stratocaster yaziyor.
Bu gitarin seri numarasini Fender’in sitesine girerseniz (asagida foto mevcut) cikan bilgilerde
gitarin “FSR AM SRS STRAT MN CSB EXP” (acilimi “Fender Special Run American Series Strat Cherry Sunburst”)
(EXP : Export olabilir yani sadece Amerika disina üretilen bir model) olduğu yazıyor. Yani bu gitar kesinlikle Fender
American Deluxe strat degil American Series strat.
134518 eklentisini görüntüle