Simsarlık konusunda nirvanaya ulaşmış bazı kesimler bizleri oltaya düşürmeye çalışır olmuş. Trajikomik bir vakaa.
Çamur at izi kalsın ne kadar kolay diymi? çok basit konuşmuyormusun? Alıcı olarak geldiğinde seninle ne kadar konuştuk fotoğraflar paylaştık. Şimdi niye kaka olduk? bize yaptığın saçma sapan teklifleri burda paylaşsak tüm forum Seninle alay eder. Hee tabi sen bunları bilerek paylaşıyodun dimi hatta bana bir ara A yazmıştın bende sana B yazmıştım. Hocam sen mümkünse tartışmaya katılma. Kelime dağarcığın 29 harfin 2-3 harfinden ibaret.
Valla çok merak ettim teklifleri bir paylaş istersen kusura bakmada bende dandik ekipman olmaz arızalı yanlış bilgili ekipman hiç olmaz . Ben al satcı değilim o sebeple kendimin kullanmadığı ekipmanı almam alırkende seçerek alırım . Komik dediğin teklifleri paylaşmanı bekliyorum . Bak bende nick fln yok ad soyad açık . Geçende yazdım okadar ekipman satan insan var herkez burada övüyor teşekkür ediyor bi sizemi sövüyor . Dönüp biraz aynaya bakın . Ben ilerdede teklif veririm işime yarayan ekipman alırımda o ayrı biz yanlış hatalı bilgiyi yazıyoruz . Sizde gibson larda var ama onlara laf söyleyen yok ama ya siz fender den anlamıyorsunuz yada yanlış bilgilerle satmaya çalışıyorsunuz . Bunun başka açıklamsı yok . Bunu söyleyincede zorunuza gidiyor