Cort sapı 🙂Fender sapmış tabii, ama sapı atınca garibim başka bir sap takıp 3000₺'ye koymuş. Headstock'un ön kısmını koy da görelim?
Evet, ön tarafın fotoğrafını da yüklemiş. 😀Cort sapı 🙂
Çok korkuyorum yakında Cort'ların gövdelerini Squire Strat'lara takıp Decal ile Fender diye satacaklar diye. Ayrıca nedense nerede Squire gitar görsem hepsi Squire Fender yazıyor, çok şaşırıyorum 🙂.Knoblari degistiren modifiye gitar diye satiyor.Sapi degistiren fender custom shop diye satmali ki altta kalmasin.
Aliexpress'ten alınma Seymour Duncan gibi duruyor. Kutusu yok bir kere. Açıklama Çin'den aldım hiç kullanmadım olarak değiştirilmeli bence.Gitar - Seymour Duncan Manyetikler sahibinden.com'da - 824800455
Seymour Duncan - sahibinden.comwww.sahibinden.com
138126 eklentisini görüntüle
Bizim meşhur gitar yine piyasaya düşmüş. Bilmem kaç önceki sahibinde de olan üst taraftaki çatlak gösterilmemiş bu sefer. Neyse en azından bu arkadaş alt taraftaki çatlağı göstermiş. 🙂
Bir Gibson'a şöyle göz ucuyla baktığın zaman gözüne "MADE IN USA" yazısı çarpıyorsa bil ki o gitar sahtedir. 🙂Bu nasıl bir Gibson Studio? Headstock'da Gibson yazısının üzeri simetrik değil, Truss Rod kapağı yamuk. Bana çakma geldi.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Merhaba, sorumu yanlış anlamayın ama Gibson Les Paul'lerde arka kısımda Made in USA yazıyor diye biliyorum, lütfen beni biraz daha aydınlatın 😀.Bir Gibson'a şöyle göz ucuyla baktığın zaman gözüne "MADE IN USA" yazısı çarpıyorsa bil ki o gitar sahtedir. 🙂
Yazar ama Gibson orayı ayrı bir şeyle boyayıp yazmıyor. Damgalayıp, sonra gitarı kendi rengine boyuyor. Ayrıca Gibson yazısındaki harfler yamuk yumuk ve Studio modellerinde sedef kakması ile yazılmıyor bildiğim kadarıyla. Bu sahte olanda da sedef yok tabii, sedefimsi bir şey kullanmışlardır. 🙂Merhaba, sorumu yanlış anlamayın ama Gibson Les Paul'lerde arka kısımda Made in USA yazıyor diye biliyorum, lütfen beni biraz daha aydınlatın 😀.
Milletin utanması da yok arkadaş...Ne cesaretle yapıyorlar şöyle şeyleri anlamıyorum.Yazar ama Gibson orayı ayrı bir şeyle boyayıp yazmıyor. Damgalayıp, sonra gitarı kendi rengine boyuyor. Ayrıca Gibson yazısındaki harfler yamuk yumuk ve Studio modellerinde sedef kakması ile yazılmıyor bildiğim kadarıyla. Bu sahte olanda da sedef yok tabii, sedefimsi bir şey kullanmışlardır. 🙂
Çok teşekkür ederim, mesajınızı şimdi gördüm. İlanı düzenleyip Gibson kalitesinde yazmış 🙂.Yazar ama Gibson orayı ayrı bir şeyle boyayıp yazmıyor. Damgalayıp, sonra gitarı kendi rengine boyuyor. Ayrıca Gibson yazısındaki harfler yamuk yumuk ve Studio modellerinde sedef kakması ile yazılmıyor bildiğim kadarıyla. Bu sahte olanda da sedef yok tabii, sedefimsi bir şey kullanmışlardır. 🙂