Çakma değil mi bu yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor. Orjinal case de yokmuş.
Tek fotoğraf olması bile direkt dolandırıcıyım diye bağırıyor.Çakma değil mi bu yoksa gözlerim mi beni yanıltıyor. Orjinal case de yokmuş.
Senaryoya puanım 2/10 çok berbat insan bari biraz daha gerçekçi bir şey yazar 😀 Slash konser sırasında gitarını bana fırlattı dese daha çok inanırdım 😀 Hocam bu adam da aynı şekilde 2 fotoğrafla dolandırıcıyım diye bağırıyor resimleri bir Google Lens ile taratmak lazım net değiller çünkü büyük ihtimalle başka bir siteden almıştır.ilanın hikayesi bana biraz kolpa gibi geldi, bu satıcıyı tanıyan var mı? ve gitar neden imzalı değil diye sormaz mı insan?
Faketaxi sen misin diye soralım elemanailanın hikayesi bana biraz kolpa gibi geldi, bu satıcıyı tanıyan var mı? ve gitar neden imzalı değil diye sormaz mı insan?
Bu ilanı 5.görüşüm.Zonguldak Ordu Diyarbakır öyle geziyor isim değişikliğiyle.
Ürünü denemek istediğimi söyledim evim müsait değil başka yere gidecek kadarda vaktim yok diyor muhtelemen ya ürün arızalı yada dolandırıcı
Bu gitar orjinal mi? Hangi konuya yazacağımı bilemedim.
Seri numarası Z ile başlayanlar eski üretim oluyor genelde fenderin seri numara sorgulamada çıkmıyorlar ama yinede fendere mail atmakta fayda varBu gitar orjinal mi? Hangi konuya yazacağımı bilemedim.
Satıcıya sorduğumda sapının orjinal fakat gövdesinden emin olmadığını söyledi. Ayrıca gitarın sahte olduğunu nereden anladığınız hakkında bilgilendirebilirseniz memnun olurum.
CV hisli bulletDaha önce bir kere attım, güncelleme gereği duyuyorum yeni bakacak arkadaşlar için. Gitar bullet oğlu bullet.FENDER Squier Classic Vibe Stratocaster SUNBURST RENK(Classic vibe)
*Gitar;Fender Firmasının ürünüdür.(Fender-in STRATOCASTER serisi ürünüdür. *Squier uygun fiyatı, güzel tonları ve kullanım rahatlığıyla ön plana çıkmaktadır. *Fender gitar tonlarını seven ve uygun fiyatlı bir strat almak isteyen kişiler bu gitarı edinebilirler. İlk defa gitar alacaklar için de...www.letgo.com