Sana zift gibi koyu tuşelisi denk gelmiş. Kıskandım 🙂 Benim tuşeyi kendim kararttım valla.
Hadi ya ben genel hepsinde böyle koyu sanıyordum. Sende benim gibi koyu tuşe takıntılısın demekki. 😀
Rosewood un kopehleriyiz abim !!!Rosewood klavye candır!! Sırf bu rosewood takıntım yüzünden Alacağım telecaster gitar için tırım tırım tırmanıyorum...
Rosewood un kopehleriyiz abim !!!
Saka bir yana maple da ayri bi guzel beee 😛
yigit @ygtcskn abi çok yakışmış yıldızlar valla ya 🙂 her defasında gitarını hatırlayıp ahhh çekiyordum fotoğrafı koyman iyi oldu daha da içimi sızlatacak 😀 daha alamadım ben stratı.
Ne zaman istersen buluşalım çal dostum ayıpsın 😀 3 ve 5. perdeye büyük yıldızları taktım neden öyle yaptım bilmiyorum bi anlık göz zevkime iyi gelince 😀
Arkadaşlar benim de sx tele ash na geldi bugün garageband ile denedim şimdilik. Inanılmaz bir iş çıkarmış adamlar cayır cayır tele tonu alıyorum estetik ve işçilikte harika 380 tl ye bu tat herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Ashton bluetongue 50 w full lambalım bana bakıyo dene beni die ama güç kablomu bulamadım🙂 Yarın denicem .