Arkadaşlar sx çılgınlığına devam , yarrın izmir do-re den 280 tl ye sx sst 57 VWH almaya gidiyorum. Umarı iyi yapıyorumdur.
Teleyi sattı diye hatırlıyorum..
Aynen. Özellikle beyaz sx sst 57 vwh 'nin o vintage görünümü çok hoşuma gidiyordu. Alıcam yarın ve tamamen kendi işçiliğim ile modifiye etmek , relic vs. açısından belki eğitim gitarı yaparım.Hemi teleci hemi stratçı, tehlikeli adamsın 😏:devil:
yok be kardeş çok kötü değil bence bakarım denerim zaten. sx tele var zaten bir de strat olsun🙂Youtube videolarinda 57 ve 62lerin tonu çok kötü geliyor gitmişken diğer sx gitarlarıda dene derim.
Oha bayıldım dostum bu amerikan alder mi çok güzel olmuş.İlk sx gitarımla ilk relic denemem yorumlarınızı bekliyorum 🙂
Benimki fender mexico orijinal tremolo ile degistirdim komple.kalite olarak ciddi fark var.hatta elimde şuan fazladan var uygun fiyattan birakabilirim eğer istiyorsan.Bu arada dostum bende tremolo bloğunu değiştirmek istiyorum bundaki çok ince sen ne marda kullandın yada ne tavsiye edersin?
Benimki fender mexico orijinal tremolo ile degistirdim komple.kalite olarak ciddi fark var.hatta elimde şuan fazladan var uygun fiyattan birakabilirim eğer istiyorsan.
Ö.m at dostum ordan konuşalım konuyu meşgul etmeyelim 🙂