Sx severler yapmayın böyle 😀Anladım anladım, bana yeteneksizsin, çalamıyorsun, anca yazıyorsun diyorsun 😀
Sx severler yapmayın böyle 😀Anladım anladım, bana yeteneksizsin, çalamıyorsun, anca yazıyorsun diyorsun 😀
Sx severler yapmayın böyle 😀
yok dostum be merak ettim sadece 🙂 ama Haklısın bende biraz daha kendimi geliştirip daha çok yazmaya deneyimlerimi paylaşmaya gayret edicem..👍
Sx Kardeşliği forever tamam ama modifiye kısmında fıtrat değişikliğine gidilebilir ilerde:jimlad:Yaşasın Sx kardeşliği 😀 Modifiyesiz Sx kullananlara ayrıca bir selam edecem tabi, modifiye SX' in fıtratında yok bi kerem 🙂
Yaşasın Sx kardeşliği 😀 Modifiyesiz Sx kullananlara ayrıca bir selam edecem tabi, modifiye SX' in fıtratında yok bi kerem 🙂
Tabi o işin şakası, ama ben gayet memnunum halinden/halimden. Jack White kafası yaşadığımdan olsa gerek, vintage sesler hoşuma gidiyor fazla gain olmayan, böyle donuk mat bir sesi var gitarın. Pentatonik, kromatik ve bendlerde Sx 😀Sx Kardeşliği forever tamam ama modifiye kısmında fıtrat değişikliğine gidilebilir ilerde:jimlad:
Sx American Alder Stratıma kavuştum sonunda 😀
Evet Tüneldeki
İyi günlerde çal. Teleyi sattın mı?
Evet Teleyi sattım üstüne bir 20 lira daha koydum Strat aldım ama Strat daha başka ya 😀Tele de iyiydi 😀
kayıt ve resimlerini istiyoruz 🙂Sx American Alder Stratıma kavuştum sonunda 😀