Hakan abi eni boyu uyuyor. Anladığım kadarı ile zımpara ile yerine oturtacağım. Yapıştırmak için ağaç tutkalı mı kullanmak lazım ?Başka eşiklerde de gördüm o çıkıntıyı. Eni boyu uygunsa (uyması gerek diye hatrımda) no problemo.
Hakan abi eni boyu uyuyor. Anladığım kadarı ile zımpara ile yerine oturtacağım. Yapıştırmak için ağaç tutkalı mı kullanmak lazım ?Başka eşiklerde de gördüm o çıkıntıyı. Eni boyu uygunsa (uyması gerek diye hatrımda) no problemo.
Hakan abi eni boyu uyuyor. Anladığım kadarı ile zımpara ile yerine oturtacağım. Yapıştırmak için ağaç tutkalı mı kullanmak lazım ?
Senin koyun kemiği efsane zaten 🙂Direk uyması gerek, olmazsa yavaşça zımpara at. Tutkal falan kullanma. Yuvaya oturduktan sonra akord ederken kendi dengesini bulur o eşik. Benim koyun kemiğinde öyle oldu en azından 🙂
Aynısını 10 tl ye aldım İzmirde, alt ortada bir çıkıntı var hafif zımparaladım çok yüksekte kalmasın diye altını, sonra şak diye oturdu , güvenle alabiklirsiniz ( sx strat).Graphtech lc5000 nubone üst eşiğim geldi. Fotoğraftaki gibi altta bir çıkıntı var. Sizdekilerde de var mıydı ? Acaba uyumsuz mu aldım ? Gitarım strat kasa Amerikan Ash olan.
Siz de aynı ürünü mü aldınız hocam ? Herhangi bir yapıştırıcı sürdünüz mü ? Eskiyi nasıl söktünüz ?Aynısını 10 tl ye aldım İzmirde, alt ortada bir çıkıntı var hafif zımparaladım çok yüksekte kalmasın diye altını, sonra şak diye oturdu , güvenle alabiklirsiniz ( sx strat).
Evet aynı ürün , yapıştırıcı tabiki kullanmadım, yuvasına tam oturmuş ve üstünde tel gerginliği olan birşeye neden yapıştırıcı süreyim ki🙂 ben de ilk defa değiştirdim, atla deve değil her zaman söylüyorum, mini kerpeten ile hafif hafif her noktasından çektikçe oda yerinden yavaş yavaş oynamaya başladı ve en son elimde kalıverdi, çok nazik ol ama ağaca zarar verme gerçi versen versen sadece kozmetik olarak zarar verebilirsin korkma🙂Siz de aynı ürünü mü aldınız hocam ? Herhangi bir yapıştırıcı sürdünüz mü ? Eskiyi nasıl söktünüz ?
Teşekkürler hocam.Evet aynı ürün , yapıştırıcı tabiki kullanmadım, yuvasına tam oturmuş ve üstünde tel gerginliği olan birşeye neden yapıştırıcı süreyim ki🙂 ben de ilk defa değiştirdim, atla deve değil her zaman söylüyorum, mini kerpeten ile hafif hafif her noktasından çektikçe oda yerinden yavaş yavaş oynamaya başladı ve en son elimde kalıverdi, çok nazik ol ama ağaca zarar verme gerçi versen versen sadece kozmetik olarak zarar verebilirsin korkma🙂
Ben oldukça memnunum.Fretlerden memnun musunuz? Bend yaparken falan rahat kaymıyor. Yeni oldukları için mi acaba? Fretlerede para harcamak istemiyorum açıkçası. Yok fret taktırtmak çok para. Yoksa fret ucuz.
Fretlerden memnun musunuz? Bend yaparken falan rahat kaymıyor. Yeni oldukları için mi acaba? Fretlerede para harcamak istemiyorum açıkçası. Yok fret taktırtmak çok para. Yoksa fret ucuz.
Birkaç fotoğraf da ben de koyayım da başlık canlansın 🙂 Şimdilik yaptığım modifiyeler arasında Wilkinson burgular, Graphtech nubone nut ve string tree'ler var. Yakında Meksika köprü gelecek. Ileride de manyetikleri değiştireceğim.49133 eklentisini görüntüle49134 eklentisini görüntüle49135 eklentisini görüntüle
Osman yapıştırmak gerekiyormuş yav. Ustalar öyle dedi hep 🙂Yapıştırmadığınızda kalın tellerde abartı vibratolarda oynamıyor mu? Benimki fırladı yerinden, azcık japon ile hallettim. 🙂