Evet dostum ,sapa denk gelen bölümde biraz eğe ile genişletme yaptım o şekilde oturdu .Yani 3-4 hariç kalan 7-8 kısım uydu? Hepsini vidalamaya gerek yok pickguardı tuttuktan sonra?
yok dostum minicik vida yuvası tonu etkilemez 🙂Diğerleri uydu ama dimi? Peki fazladan delik tonu bozar mı acaba?
Strat ile yeni yeni tanışıyorum 🙂 Kusuruma bakmayın lütfen. Bir dahakine ses kartımla daha iyi bir kayıt alırım.
Teşekkür ederim hocam. Yok valla Ibanez çaldım uzun süre. Bu cıngıl ritmlere (hakikaten tam adı ne bunun) yeni alışıyorum 🙂 Tuşem her gün gelişiyor ama 🙂bence mütevazi olmayın bu kadar. Elinize sağlık 🙂
Hocam bizimkilerin radiusu Fender strat kadar değil. Fenderlerin genelde 7.25 en fazla 9.5 filan oluyor. Bizimkiler 12.5 civarı diye biliyorum.Tel yüksekliğiniz nasıl? Ben Kenan usatadan aldım bugun gitarı teller yüksek geldi. Yani radiusu fender strat kadar ama fender strata göre daha yüksek teller. İndiremezmiyiz cızlar falan dedi. Oluru bumudur bu gitarın? Üstünde 0.10 tel var.
Benimki öyle o zaman hocam. Amerikan Ash olan benimki. Rosewood tuşeli olan.Yok bende ki 9.5 yada 10. Aynı modelin 3tone sunbrust olanı 12 incti mesela ben bunu aldım. Kaldıki radius artınca teli düşürmek daha kolay diye biliyorum. Şimdi ölçtüm 14. perde 3.5mm yükseklikte. Tabi perdeden ölçtüm fretten değil.