Sahibinden'de (diğer forumda da var) bir tane SX SKY var 300TL'ye ben gözümü karartmadan birisi alsın şu gitarı, hatta @hackeiommi abi senin gözün yok muydu o gitarda yahu?
Gözüm çıksıııııın!!! 😀😀😀
Sahibinden'de (diğer forumda da var) bir tane SX SKY var 300TL'ye ben gözümü karartmadan birisi alsın şu gitarı, hatta @hackeiommi abi senin gözün yok muydu o gitarda yahu?
Abi sen çok yaşa ya😀Gözüm çıksıııııın!!! 😀😀😀
Arkadaşlar koleksiyon amaçlı almıştım, sonra başucu gitarım oluvermişti bu gitar hatırlıyorsunuz değilmi🙂Sahibinden'de (diğer forumda da var) bir tane SX SKY var 300TL'ye ben gözümü karartmadan birisi alsın şu gitarı, hatta @hackeiommi abi senin gözün yok muydu o gitarda yahu?
Hocam malzeme kalitesi olarak bu sky modeli daha mı güzel ?Arkadaşlar koleksiyon amaçlı almıştım, sonra başucu gitarım oluvermişti bu gitar hatırlıyorsunuz değilmi🙂
3 sene sahnede kullanmış gitarı, demek ki istediğini bulmuş , alabilmiş gitardan üstat...Bu arada linkini eklediğim gitarı sahibi 70'lerden kalma, özel bir Fender strat aldığı için satıyor.
Sadece jamup😉Ton gayet başarılı olmuş. Kayıt için nasıl bir ekipman kullandınız
1)Meksika köprü
2)MyDukkan.com :: Graphtech BLACK TUSQ XL Strat Style Slotted Not :: Strat Tipi Eşik
3)MyDukkan.com :: Graphtech TUSQ String Tree (RETAINERS) :: String Tree (Çift)
Bence bu şekilde olmalı değiştirme sırası🙂 Ben hızımı alamadım pickguard-manyetik moduna da girdim. Sonu gelmiyor🙂 Ama değer mi dersen, verdiğin her kuruşa değiyor 🙂
Hocam sx ash strat için aldım. Tam oluyor. Diğerleri hakkında pek bir fikrim yok, yanıltmayım sizi.Bu üst eşik her klavyeye uygun mu? Mesela bazı Sx'lerin radiusu 12 bendeki nin 9.5 yada 10.