Bilmiyorum ki işte piyasası nedir, ne değildir.Hocam sırf Fender Mustang 800 TL. Biraz fazla ucuz sanki?
Geçen gün sizin yazışmalardan v1, v2 falan diye versiyon farkları görmüştüm; belki onunla alakalıdır?
Bilmiyorum ki işte piyasası nedir, ne değildir.Hocam sırf Fender Mustang 800 TL. Biraz fazla ucuz sanki?
Görüntüsü fender Mustang 1 V2 ye benziyor. Bir bakayım.Bilmiyorum ki işte piyasası nedir, ne değildir.
Geçen gün sizin yazışmalardan v1, v2 falan diye versiyon farkları görmüştüm; belki onunla alakalıdır?
Alette sorun yoksa çok iyi fırsat o zaman, hayırlısı olsun. =)Görüntüsü fender Mustang 1 V2 ye benziyor. Bir bakayım.
Alette sorun yoksa çok iyi fırsat o zaman, hayırlısı olsun. =)
Teşekkür ederim, sx srv ile ben ilgileniyordum🙂Sx SRV arayanlar vardı galiba;
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ve-fender-mustang-2-anfi-set-388383358/detay
Tabi fiyatlandırması iyi midir, kötü müdür bilemeyeceğim, sahibinden'e bakmayan varsa buradan görülsün diye yazıyorum(satıcıyı tanımam etmem belirteyim de, ayrıca anfi ne yahu...).
Merhaba, sizdeki eski seri mi? Bu sanırım sonradan çıkanlardan headstock'dan anladığım kadarıyla.2 saat oldu elimden bırakamadım sx srv gitarımı. Bias fx ile uçmuş gitmişim akşam akşam. İlanı görünce şimdi şaşırdım. Gerçekten stok hali ile bile oldukça başarılı bir strat.
Nasıl anlaşılıyor eski yeni seri? Farkı üstünlüğü varmı birbirlerine acaba ?Merhaba, sizdeki eski seri mi? Bu sanırım sonradan çıkanlardan headstock'dan anladığım kadarıyla.
Eski seri bildiğiniz fender kafası şeklinde .Daha sonra bu firmaya dava açılmış ve yaptırımlardan kurtulmak için kafa ucunda fendere göre daha keskince bir girinti ile imal edilmiş , herhangi bir linkten bakın farkı zaten hemen görürsünüz .Nasıl anlaşılıyor eski yeni seri? Farkı üstünlüğü varmı birbirlerine acaba ?
Bende bir farkı var mı diye merak ettim açıkcası, headstock değişti ama manyetiklerde aksamlarda bir fark var mı diye soracaktım.Nasıl anlaşılıyor eski yeni seri? Farkı üstünlüğü varmı birbirlerine acaba ?
Burada konuşuldu mu bilmiyorum ama sst62 için sitesinde basswood diyor alder yerine. Ama sx spain sitesinde alder diyor bu gitar için.Ben de internetten farkettim evet fark aynen dediğiniz gibi bendeki fender headstock . Ancak benim asıl merak ettiğim sx srv sky 'ın sst 62 den Görünüşü dışında farkı olup olmadığı . görünüşleri dışında (ters tremolo kolu gibi ) Bir fark olup olmadığını bilen var mı acaba ?
Hocam sırf Fender Mustang 800 TL. Biraz fazla ucuz sanki?
Ben de internetten farkettim evet fark aynen dediğiniz gibi bendeki fender headstock . Ancak benim asıl merak ettiğim sx srv sky 'ın sst 62 den Görünüşü dışında farkı olup olmadığı . görünüşleri dışında (ters tremolo kolu gibi ) Bir fark olup olmadığını bilen var mı acaba ?
Hocam ana baltamı Jackson DKMGT olarak belirledim ve 2 gün önce de aldım. Şimdi geldi sıra pedal ve ikinci gitar seçimine. Btüçem 1000 lira. Pedal olarak 1 chorus ve ms Shakti'nin beni keseceğin düşünüyorum. Başka efekt kullanmıyorum. 500'e onları halletsem 500 lira da gitara kalıyor. Strat kasa olmasın dedim, les paul alayim ama Epiphone'lara güvenemiyorum diye düşündüm. Sx LP'ler ölü müdür yoksa bi Epiphone special 2 ya da LP 100'den daha iyi denebilir mi ?
Şu ilandakini alabilirim mesela.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aletleri-gipson-cakmasi-sx-lp-383474409/detay
Bi yardımcı olur musunuz ?
Epiphone les paul special 2 veya 100 tatmin etmez hocam.Hocam ana baltamı Jackson DKMGT olarak belirledim ve 2 gün önce de aldım. Şimdi geldi sıra pedal ve ikinci gitar seçimine. Btüçem 1000 lira. Pedal olarak 1 chorus ve ms Shakti'nin beni keseceğin düşünüyorum. Başka efekt kullanmıyorum. 500'e onları halletsem 500 lira da gitara kalıyor. Strat kasa olmasın dedim, les paul alayim ama Epiphone'lara güvenemiyorum diye düşündüm. Sx LP'ler ölü müdür yoksa bi Epiphone special 2 ya da LP 100'den daha iyi denebilir mi ?
Şu ilandakini alabilirim mesela.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...aletleri-gipson-cakmasi-sx-lp-383474409/detay
Bi yardımcı olur musunuz ?
Epiphone les paul special 2 veya 100 tatmin etmez hocam.