Sx tele iyidir baslangıc için. Modlamak isteyenler için ilk önerim burgularından başlamaları şeklinde olacaktır bence en sıkıntılı yeri orası. Onun dısında sap profili rahat. Tavsiyem hafif ve rezonansı iyi olan modelin seçilmesi yönünde olacaktır.
96374 eklentisini görüntüle Arkadaşlar sx srv sky stok manyetikler bunlar, sx modlayanlar ( sst 62,57 vs. ) sizdeki stok manyetikler de buna benziyor muydu ? Yoksa srv sky'a özgümü acaba merak ettim de, teşekkürler.
Hocam Doreye uğra yeni gelenler eski serilerden çok farklı....LP'leri strat ve teleleri kadar sevilmiyor. Son 2-3 sene önce özelliklerine baktım, hala maun da kullanmıyolardı LP'lerinde işin garibi.
Hocam Doreye uğra yeni gelenler eski serilerden çok farklı....
SX EH3 GD Les Paul Gold Top Elektro GitarBugün Kadıköy DoRe'de idim. Flamr maple (veyua foto flame maple) top ama gitarların yine maundan olmadığını söylerdiler.
Yok zaten size demedim de, dore'nin sitesinde yazandan farklı söylemesine şaşırdım.O DoRe'nin sorunu. SX'in kendi sitesine bakmak lazım aslında.
Yok zaten size demedim de, dore'nin sitesinde yazandan farklı söylemesine şaşırdım.
Bekliyoruz🙂Bendekiler farklıydı, akşama resim atmaya çalışırım eve gidince.
Efenim çok teşekkürler @hackeiommi
Efenim çok teşekkürler @hackeiommi
Alt kısmı sizde çatı gibi bendekinde ise düz farkettinmi hakan hocam?