Yeni SX SST62'ler Mexico Fender ile uyumlu pickguardlarla uyumlu değilmiş. Çok acı bir biçimde öğrendim bunu... Bu kadar uğraş boşa gitti 🙁 97590 eklentisini görüntüle
Çok ilginç. Vida delikleri mi sorun yoksa başka bir şey mi var?
Yeni SX SST62'ler Mexico Fender ile uyumlu pickguardlarla uyumlu değilmiş. Çok acı bir biçimde öğrendim bunu... Bu kadar uğraş boşa gitti 🙁 97590 eklentisini görüntüle
Vida delikleri uyumsuz abi. Bir de sap kısmında uzun kalıyor Pickguard.Çok ilginç. Vida delikleri mi sorun yoksa başka bir şey mi var?
Vida delikleri uyumsuz abi. Bir de sap kısmında uzun kalıyor Pickguard.
Sinir krizi geçiriyorum abi ya tam bitti dedim olmamış 😡Ben de Amerikan PG'ın bir deliği uymadı diye hayıflanıyordum 😵
Sinir krizi geçiriyorum abi ya tam bitti dedim olmamış 😡
Benimki de aynı şekilde uymamıştı, eğe ile klavyeyle birleşen kısmı törpülemek zorunda kalmıştım. Vida delikleri için özellikle baktım, Mexican ile American karışımı bendeki. Bi ara oturup şablonunu çıkarmıştım da uğraşmıyorum artık 🙂Çok şaşırdım! Aldığın PG sorunlu değildir umarım. Veya öyle çıkar da değiştirme şansın olur.
Bir sx de biz aldık bakalım. Sx Sst/Ash/Na diye geçenlerden.. 70lerin o naturel fender stratı hissiyatını birazda olsa törpülemek adına. Elimde Seymour Duncan Jb Jr Bridge var, bölünebilenlerden. Köprü pozisyonuna onu takacağım şimdilik. Neck manyetiği için ise efsane blues tonları alabileceğim bir manyetik tavsiyeside bekliyorum dostlardan. İlk görüşüm şudur; Bu fiyata bu gitar, İnanılmaz.
Vida deliklerini ağaç tutkalı ile doldurup pickguard için uyumlu yeni delikler açmak bir çözüm olabilir mi yoksa gitarın rezonansını vs kötü mü etkiler?Vida delikleri uyumsuz abi. Bir de sap kısmında uzun kalıyor Pickguard.
ilan sahbine mesaj attım cevaplamadı yanlış yazmış olabilir.Ha bu arada ilk ben gördüm benimdir 😀Hocam sırf Fender Mustang 800 TL. Biraz fazla ucuz sanki?
70ler fender strat
bu zilliye ben talip olmuştum, manisadan aldınız sanirim? Ama sonra karar değişirdim maple olanda karar kıldım 😉🙂Bu yavru da yeni düştü 😀 Şu zillinin desenlerine bakar mısınız?
98067 eklentisini görüntüle 98068 eklentisini görüntüle
Luthiere verdim mecburi. Delebilecek hiçbir aletim yoktu.Vida deliklerini ağaç tutkalı ile doldurup pickguard için uyumlu yeni delikler açmak bir çözüm olabilir mi yoksa gitarın rezonansını vs kötü mü etkiler?