gerçekten sx değil mi bu gitar?Biraz önce televizyon izleken O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı programının tanıtımını gördüm, bir şey dikkatimi çekti. Gökhan'nın elindeki gitara dikkat:
44223 eklentisini görüntüle
Fragmanın tamamı için tıklayınız.
gerçekten sx değil mi bu gitar?Biraz önce televizyon izleken O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı programının tanıtımını gördüm, bir şey dikkatimi çekti. Gökhan'nın elindeki gitara dikkat:
44223 eklentisini görüntüle
Fragmanın tamamı için tıklayınız.
SX Vintage Series - Page 2 - Telecaster Guitar Forum
paylaşmak istedim bir bebeğin doğuma hazırlanışı gibi.. 😆
dalacan bu fabrikaya miğde bulanana kadar denicen ne var ne yok seçcen en kallabisini 🙂Yalnız dikkat ettim de, fretleri çakan kazma kimse gevur mezarından sesi gelesinin bir resmi yok 🤣
dalacan bu fabrikaya miğde bulanana kadar denicen ne var ne yok seçcen en kallabisini 🙂
Yok parasından değil be dostum ; maksat vakit geçsin , güzellik olsun 🙂
olur neden olmasın dostum...Vakit mi geçirmek istiyorsun? Ben sana bir görev kitleyeyim de vaktini doldurayım 😀
Tele başlığı açayım diyorum, ucuz gitar lobiciliğinde telelere de sıra geldi gibi, ne dersin, başlığa karalar mısın?

sx marka gitarlar asla iş görmez. Çok iyisindir şahane tuşen vardır bi nebze kendi çalışınla adam edersin ama asla ton alamazsın istediğin konforda çalamazsın. Kaldı ki ben Bu ülkeye gönderilen harbi markalara bile güvenmiyorum. Yolun başındayken kastıran gitarlar seni bu işten soğutur.