300

Uzun süredir beni en çok heyecanlandıran film belki de bu film. Fragmanı izledikten sonra ister istemez artk vizyona girsin lan diyosunuz. cuma'yı bekliyoruz artık.
 
konu tamamen gerçek arkadaşlar ve orda ölen spartanlar son spartanlar yani hepsi doğru ve spartanlar gerçekten çok çılgın savaşçılarmış herkeze iyi seyirler
 
Vallahi bu filme gece matinesi yakışır. Bir aksilik olmazsa Cuma gecesi 23.45 sularında izliyor oluruz sanırım. Sabahtan rezervasyon yaptırmayı unutmayın.. :)
 
300 e 1 kala heyacan dorukta...................!!!!!!!!!!!!!

işin ilgiç yani film amerikada geçtiğimz hafta vizyona girmiş...ve direk 70milyon dolar hasılat yapmış ki filmin maliyeti 60milyon dolar...
ülkemizde 16sında vizyona girecek olan 300 ingilterede ise 22 sinde vizyona girecekmiş...çok şaşırdım bu habere kendi adıma..yani ingiltereden önce bizim ülkemizde gösterime girmesi çok güzel bi durum..

muhtemelen cuma akşamı izliyor olacağız..
 
Film yarın gösterime giriyor ve bugün fragmanı izleyince yine meraklandım tabi.

Fakat bir şey dikkatimi çekti; fragmanda 1 milyona karşı 300 Spartalı diyor. Benim bildiğim efsanede 100.000 kişiye karşılar. Biraz fazla mı abartmışlar ne? :LOL:
 
Ben bu Tepe Nautilus'ün "popüler film" mentalitesinin taaa içine edeyim. Böyle rezillik yok!

Sabah saatlerinden öğlen saatlerine kadar arıyorum arıyorum, telefon çalıyor ama rezervasyon bölümünde telefona bakan yok. 10.00 ile 15.00 arasında durmadan aradım ve ancak 15.00 küsür sularında cevap alabildim. Orada da ne dense beğenirsiniz? "Cuma günleri rezervasyon almıyoruz.."

Ulan, her hafta iki film izliyorum orada, nasıl almıyorsunuz cuma günleri rezervasyon? 300 gelince eski köyde adet mi değişti? İnsanları böyle anlık uygulamalar ile mağdur ediyorlar. Yanımda ne bankamatik kartı var ne para, tamamen telefondan yapacağım rezervasyona bağlıyım ve 3 kişi benden bilet haberi bekliyor. Bankamatik kartı yanımda olsa da Kurtköy gibi dağbaşındayım, ne yapacağım?

Allahtan birinden borç aldık da Kadıköy'e bastık gittik.. Yuh olsun..
 
selamlar...

filmin 91dk olmasıyla ilgili saçmalığı ortaya atan arkadaşın alnını karışlar bir vaziyette :twisted: filmin beklentileri kesinlikle karşılayacağını düşünüyorum zira bende fazlasıyla karşıladı.

gittim gördüm beğendim politikaymış,onu böyle,şunu şöyle gösteriyormuş...hepsi boş ;)
 
Az önce geldim filmden.. Vallahi her tür beklentiyi karşılayacağını düşünmekteyim.. Kritik filan yazamıyorum; gerçeklerden olsun, mitolojik kısımlardan olsun; hakikaten süper işlenmiş bir film var önümüzde. Tekrar tekrar seyredilesi!

Sinema sitelerine baktığımda hiç olumsuz not almadığını görmüştüm, bazı durgunluk notları verilmişti ama hakikaten "beklediğimize değen" bir film olmuş. Leonidas'ın Murder King Özgür'e benzemesi olsun, meclis başkanının Steel Dragon'daki grup lideri olması olsun; nostalji ve benzerlik açısından da hoş dakikalar yaşattı bize.

"Kesinlikle görülmeli" gibi klasik bir şey yazmıyorum, bu kafa ile daha fazla ayrıntıya da girmiyorum; iyi seyirler diliyorum..

(Ayrıca meclis başkanı ile kraliçemizin arasında geçen "ikili" konuşma nedir yarabbi, nasıl bir diyet ödetişidir o! Yürü be! Beni en çok etkileyen sahnedir..)
 
Ama şunu söylemek isterim ki o çocuklar 1 sene içerisinde nasıl büyüdüler hemencecik.. Danone'mi yedirdi anneleri.. 10.000 kişiye ulaştılar 1 senede..
 
Purgatory demiş ki:
Ama şunu söylemek isterim ki o çocuklar 1 sene içerisinde nasıl büyüdüler hemencecik.. Danone'mi yedirdi anneleri.. 10.000 kişiye ulaştılar 1 senede..

selamlar...

o ordu zaten bildiğim kadarıyla vardı.bu 300 korkusuz abinin kendi bayramlarında savaşamıyacağı ve tanrılarından da izin alamadıkları için zaman kazanma ve geridekilere "gaz" olması amaçlı kendilerini feda etme eylemleri bütün olay.
 
Geri
Üst