Merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Lambalı amfi sahibi birisi olarak, eğer evde kullanacaksanız hiç amfi ve kabin işine girmeyip doğrudan Neural Quad Cortex almayı düşünmenizi de öneriyorum. Kabin almayıp düzgün bir çift stüdyo monitör ve/veya kulaklıkla işinizi çok rahat halledebilirsiniz. Wah vb için de expression pedal elde eder ürüne bağlar kullanırsınız.
Neden dijital öneriyorum?
Lambalı amfi çok güzel, bunda tartışma yok. Ama lambalı amfi; 1) Pahalı, 2) Ağır, 3) Mazallah sorun cıkartırsa yaptırması zor.
Dijital sistem, özellikle Quad Cortex bağlamında konuşmam gerekirse; çok yetenekli ve eğer evde kullanacaksanız, sürekli başka alet ve ekipmanlarla karşılaştırmıyor iseniz kulağınız da alışacağından sizi çok rahat ettirecektir diye düşünüyorum.
Lambalı amfi ile karşılaştırılımca o kadar başarılı mı? Kulağınız alışınca ne kastediyorsunuz? Bu sorulara biraz eğilecek olursam, çoğu zaman evet, pedalların bir çoğunda (ama çoğunlukla mı kısmı değişir) ve kabinlerde de bu şekilde. Başarısı/başarısızlığı simüle ettiği amfi, pedal ve kabine göre değişiyor. Tam burada da işte evde kullanıyor ve simüle ettiğiniz ekipmanların orijinali ile karşılaştırmıyorsanız sizi gayet memnun edecek bir çözüm olduğu düşüncesindeyim.
Sen kullanır mıydın derseniz;
Eğer Quad Cortex çıktığı sırada anfim, kabinim ve pedalboardum olmasa idi, evet kullanırdım.
Esenlikler dilerim.