sor cevaplayalım hadi...
siz hangisini tavsiye edersiniz?
zaten bu cümleleri soru kalıbı ile yazmamışım. "öneriniz varsa açığım" demişim.bu arada "hangisi mantıklı" bir soru değildir.... ya da "bu bantta başka öneri" de bir soru değildir.
blackstardaki pozitif özelleriklerin orangedaki pozitiflere ağır basıp basmayacağı.ne olabilir bu amfilerle ilgili gizem?
forumda göremedim. konu da "bin kere konuşuldu ama merak ettim
275 sayfa olunca bu pek mümkün olmuyor.başlığı önce biraz okusaydın keşke 🙂
link ve bilgilendirme için teşekkür ederim. sağ olun.ID:Core bininci kere anlatmaya gerek yok. Crush da Orange tonu için tek tip ama o tek işi de iyi yapan bir amfi. ID modelleme amfisi, Crush tek kanal solid state. Gerisini yorumlamak ve karar vermek sana kalmış, yeterince bilgi var forumda.
o tip başlıklarda son 15-20 sayfa yeter, daha öncesi zaten prehistorik aletler ve tartışmalar...275 sayfa olunca bu pek mümkün olmuyor.
275 sayfa olunca bu pek mümkün olmuyor.
link ve bilgilendirme için teşekkür ederim. sağ olun.
Allah senden razı olsun, mevzu buymuşYoo mümkün. Biraz kurcalama gerekiyor sadece, biraz, belki 25 saniye kadar, ölçmedim.
İlgili başlığa gidiyoruz
275 sayfayı görüyoruz
Sol üstten arama tuşuna basıyoruz
Kelimeyi yazıyoruz ; mesela katana
Sonra heryerde yerine BU KONU seçiyoruz
Şakadanak 275 sayfada kim katana demiş çıkıyor
Konstrüksiyonu sağlam monitör kulaklığı al. Presonus Hd7 olabilir. Ms-4 gibi komik işlere girme hocam.Prosesör aldım. Amfimi de satacağım. Prosesörden ses almak için Anker Soundcore B düşünüyorum. Böyle bir şey prosesör için yeterli olur mu ?
Veya bu yeterli değilse bile masa üzerinde çok yer kaplamayacak mini amfilerden (Marshall MS-4) düşünüyorum. Zaten eq,drive vs. hiç bir etkisi yok prosesöre. Sadece hoparlör olarak kullanacağım. Maksat evde pratik yapayım, eğleneyim, beste yapayım vs. Ses olarak düşük düzeyde olsa bile ID Core hoparlör olarak daha kaliteli ses sunar mı merak ediyorum.
Ek olarak kulaklık ile çalarken pedalı kullanmak istediğimde ne yapmalıyım ? 2 metre uzunluğunda 3.5mm kablo mu yoksa bluetooth receiver tarzı bir şey mi olur ?
Sadece hoparlör olması için hoparlör al. Anker vs müzik dinlerken işe yarar sadece. Marshall ise oyuncak, hatta bebe oyuncağı…Prosesör aldım. Amfimi de satacağım. Prosesörden ses almak için Anker Soundcore B düşünüyorum. Böyle bir şey prosesör için yeterli olur mu ?
Veya bu yeterli değilse bile masa üzerinde çok yer kaplamayacak mini amfilerden (Marshall MS-4) düşünüyorum. Zaten eq,drive vs. hiç bir etkisi yok prosesöre. Sadece hoparlör olarak kullanacağım. Maksat evde pratik yapayım, eğleneyim, beste yapayım vs. Ses olarak düşük düzeyde olsa bile ID Core hoparlör olarak daha kaliteli ses sunar mı merak ediyorum.
Ek olarak kulaklık ile çalarken pedalı kullanmak istediğimde ne yapmalıyım ? 2 metre uzunluğunda 3.5mm kablo mu yoksa bluetooth receiver tarzı bir şey mi olur ?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Zaten kulaklık ile birlikte kullanıyordum. Kulaklığı takmadan pratik yapabilmek için ufak boyutlarda bir speaker düşünüyordum ama sanırım Nux MG300 gibi bir giriş seviyesi prosesör için bile yeterli olmayacak. Maksat daha portatif, ufak bir şey olmasıydı.Konstrüksiyonu sağlam monitör kulaklığı al. Presonus Hd7 olabilir. Ms-4 gibi komik işlere girme hocam.
Prosesör dijital olduğu için bu tarz bir şey beni idare eder mi diye düşünmüştüm ama cevabımı aldım.Sadece hoparlör olması için hoparlör al. Anker vs müzik dinlerken işe yarar sadece. Marshall ise oyuncak, hatta bebe oyuncağı…
Dostum aradığın şey referans monitör diye geçiyor. M-audio 5 inçliklere bakabilirsin.Prosesör aldım. Amfimi de satacağım. Prosesörden ses almak için Anker Soundcore B düşünüyorum. Böyle bir şey prosesör için yeterli olur mu ?