yani 60k falan jtm45 biraz hayal gibiAyırdığın bütçe nedir?
yani 60k falan jtm45 biraz hayal gibiAyırdığın bütçe nedir?
yani 60k falan jtm45 biraz hayal gibi
ev için watt killer düşündüm bazıları gayet işe yaradığını söylüyorMalesef, keşke olmasa işte.
Bir de JTM45 de nev-i şahsına münhasır bir alet, opsiyonlar arasında görünce şaşırttı.
Classic 30 bile evde insanı üzer, gayet güzeldir ama, denk gelirseniz alın gitsin.
Watt killer’ı herhangi bir şekilde sinyal zincirime sokmam.
Herhangi bir attenuator bile öyle fısıltı seviyesine düşürmüyor, amacı zaten fısıtlı seviyesine düşürmek değil.
Zamanında bu forumda da bazı zat-ı muhteremler higain amfilerle de “dostum power tube kırılması” “wow attenuator kullanmalısın gibi” ezbere laflarla saçmaladıkları için iyice bu yanılgı oluştu.
Yüksek tv sesinden bir miktar daha yukarıda oluyor attenuator ile, aile evinde çalınmaz, apartmanda çalınmaz, fısıltı seviyesine düşmez.
Ben halen classic 30 derim.
Attenuator, kabin, JTM45 derken o bütçe 140 binlere yaklaşır.
jtm45 artık zaten hiç düşünmüyorum ama blues jr ile classic 30 arasındayım sizce neden classic 30 blues jr yerine daha düşük watt değerine sahip olması yüzünden biraz sıcak bakıyorum
Fender veya Vox derimNe yapacağımı ben de bilmiyorum ama bir tane sss dizilimli gitar alıp blues tarzı çalacağım. Alabileceğim birkaç amfi var bütçeme uygun. Hangisi daha uygundur ne önerirsiniz?
Fender Mustang LT25 , Blackstar 20 v3 , Yamaha thr5 v2 , vox vtx20
Hocam classic 30 u nereden buldun? Ben de arıyorum ama bulamıyorumjtm45 artık zaten hiç düşünmüyorum ama blues jr ile classic 30 arasındayım sizce neden classic 30 blues jr yerine daha düşük watt değerine sahip olması yüzünden biraz sıcak bakıyorum
sıfır olarak yok sanırım ama ikinci el olarak sarı sitede varHocam classic 30 u nereden buldun? Ben de arıyorum ama bulamıyorum
Ev için 10 ve 20 modelleri gayet yeterli.Merhabalar, ilk amfimi almak istiyorum. Sadece ev içinde kullanmayı düşünüyorum, Blackstar id core 10v3 şu an aklımda ama tam net karar veremedim sizce yeterli olur mu?
Bende 5w amfi var evde ses 2'den yukarı cıkamıyor sizler nasıl bakabiliyorsunuz 30w amfilere hayret ediyorum
id core v3Evde öğrenme süreci için kullanıcam hangi amfiyi önerirsiniz
Cool Music 25R - Fender Frontman 10 G - Marshall MG10G - Boss KTN-MINi - Blackstar Id:core 10 v3 - İbanez İBZ10GV2-U
Footswitch özelliği çok önemli mi aradaki 3000 tl farka değer mi?id core v3
Bahsedilen amfiler ID:Core 10-20-30... zaten transistörlü amfi ve ses de lineer olarak artmaz. 30 watt, 5 watt'ın 6 kat yüksekliğinde değildir ve en önemlisi Master Volume ile fısıltı gibi bile çalınabilir. Lambalı amfilerde biraz daha farklı durum ama onda bile evde 100w ile çalan var, neden olmasın.Bende 5w amfi var evde ses 2'den yukarı cıkamıyor sizler nasıl bakabiliyorsunuz 30w amfilere hayret ediyorum
Şu saydıklarından Core ve KTN hariç suratına bakmam... öğrenmek için Core. KTN biraz daha pratiklik odaklı, sağa sola gidip egzersiz için taşıması kolay. Core daha kapsamlı bir amfi.Evde öğrenme süreci için kullanıcam hangi amfiyi önerirsiniz
Cool Music 25R - Fender Frontman 10 G - Marshall MG10G - Boss KTN-MINi - Blackstar Id:core 10 v3 - İbanez İBZ10GV2-U
Teşekkürler footswitch özelliğine bulaşmak istemediğimden 10w modelini alıyorumŞu saydıklarından Core ve KTN hariç suratına bakmam... öğrenmek için Core. KTN biraz daha pratiklik odaklı, sağa sola gidip egzersiz için taşıması kolay. Core daha kapsamlı bir amfi.