En iyisini yaparsınız. Footswitch işinize yarayacak bir şey değil özellikle evde.Teşekkürler footswitch özelliğine bulaşmak istemediğimden 10w modelini alıyorum
En iyisini yaparsınız. Footswitch işinize yarayacak bir şey değil özellikle evde.Teşekkürler footswitch özelliğine bulaşmak istemediğimden 10w modelini alıyorum
Bütçe nedir?Les Paul gitar ile 70s-80s klasik rock tonlarını alabileceğim mini amfi önerisi yapabilir misiniz?
5-10k arasıBütçe nedir?
5-10k arası
Şu konuyu ve altındaki inceleme yazılarını oku.amfi konusunda hala daha karar verebilmiş değilim.
Aslında hornet amfisi hakkında yeterli bilgi bulamadığım için buraya yazma gereksiniminde bulundum. Gerçekten de okuduğumu anlayamıyorum artık uzun süredir araştırdığım için. YKS hazırlık sürecinden çıktım ve artık kafamı patlatamıyorum bu konu üzerine. Amfi soruyormuşum gibi değil de kullanım amacım bakımından hangisinin daha çok işe yarayacağını sormuşum gibi düşünürseniz daha hoş olur. O konunun yorumlarındaki amfiler sanırsam fiyat skalası olarak çok yukarıda kalıyor. Boss Katana'yı araştırdım mesela, sıfırının fiyatını geçtim, ikinci elinin fiyatı bile almayı düşündüğüm gitardan daha pahalı. Bu yüzden kendime bir rota çizmek için benden daha fazla bilgi sahibi insanlara sormak istedim. Bir uygulama aracılığıyla amfiye daha fazla özellik ekleme fikri hoşuma gittiği için hornet ve id core arasında kaldım aslında. Bu fiyat bandında daha dolu dolu bir amfi bulabilir miyim veya ikinci elden ne bakmalıyım bilmiyorum.Şu konuyu ve altındaki inceleme yazılarını oku.
Konu 'Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?' Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?
Zaten orada adı geçenlerden daha aşağıda fiyatı olan amfilerin çok yorum yapacak tarafı yok. Param o kadardı aldım geçtim dersin olur biter. Mesela bir Marshall MG10 için yorum yapmaya değmez. Bildiğin vasat.... ama paran ona yetiyorsa ne yapalım, sana JCM800 övecek halimiz yok. O yüzden Hornet gibi her istediğim amfiye uzun uzun yorum bulman zor. bazı şeylere yorum yapılmıyorsa bir sebebi vardır. Bu da maalesef hayatın gerçeği.O konunun yorumlarındaki amfiler sanırsam fiyat skalası olarak çok yukarıda kalıyor. Boss Katana'yı araştırdım mesela, sıfırının fiyatını geçtim, ikinci elinin fiyatı bile almayı düşündüğüm gitardan daha pahalı.
O zaman blackstar id core v3 alıp geçeceğim gibi gözüküyor. Genel yardımlarınız için teşekkür ederim hepinize. Forumda çoğu konuda fazlasıyla bilgi var.Zaten orada adı geçenlerden daha aşağıda fiyatı olan amfilerin çok yorum yapacak tarafı yok. Param o kadardı aldım geçtim dersin olur biter. Mesela bir Marshall MG10 için yorum yapmaya değmez. Bildiğin vasat.... ama paran ona yetiyorsa ne yapalım, sana JCM800 övecek halimiz yok. O yüzden Hornet gibi her istediğim amfiye uzun uzun yorum bulman zor. bazı şeylere yorum yapılmıyorsa bir sebebi vardır. Bu da maalesef hayatın gerçeği.
Gitara yeni başlıyorum, blues, alt rock vs çalacağım metalle falan işim yok. Gitar olarak strat seçtim ama amfiye karar veremedim, çok büyük olmamalı ve odamda çalacağım için ses kalitesi düşmeden sesin kısılması önemli. Fender mustang lt25 ve id core v3 20 arasında kaldım. Var mıdır bi tavsiyeniz?
Makalenizi okumuştum önceden, mustangin yazılımından kolayca pedallar ve amfiler simüle edilebildiğinden belki neler seviyorum keşfetmeme yardımcı olur diye düşünmüştüm. Yurt dışından alacağım gitar ve amfiyi, katana 50 de aynı fiyat bandında, kafam karıştı. Ya da bütçeyi birazcık aşıp yamaha THR 10 ii ama sanırım onda da pedal simülasyonları yok..Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?
Ezelden beri bitmeyen arayıştır hangi başlangıç amfisini alayım...? Hiç kimse zahmet edip sağ üstteki Arama kutusunu kullanıp daha önce forumda bin kere yazılmış bilgilendirmeleri okumadığı, aynı soruyu soran 400 kişiye ne cevap verilmiş bakmadığı ve hatta bu konuda sabit bir başlık varken ona...turkrock.com
Ne mustang’i yav.. yazdıklarıma bak…. ID olur, Katana filan da olur… olur da olur ama mustang pek ilk tercih olmaz
Teşekkürler sanırım hem kolay taşınır olması hem de diğer özelliklerinden yamahayı seçicemŞu an çok büyük oranda tüm ekipman atıl ve THRii 30 ile vakit geçiriyorum. Her şey pedal vs değil, bazen sadece ve basitçe müzik yapmak da büyük keyif. Bak seçeneklere ama aman hangisinde en çok efekt varsa o iyidir diye düşünme.