KabaK demiş ki:Arkadaşlar benim hassas olduğum bi konu var. O da; gitarı aldığımda (varsa) kutusundan hiç çıkmamış olsun istiyorum.
Böyle bir şey mümkün mü? Yani bir gitar fabrikadan satış mağazasına nasıl gelir? Orjinal ambalajı var mıdır? Ben satıcıdan böyle bir şey talep etsem saçmalamış mı olurum?
Aylarca vitrinde durmuş veya duvarda asılı kalmış, tozlanmış ve önüne gelenin denemek için eline aldığı bir gitara o kadar para vermek içime sinmiyor. Sonuç olarak böyle bir şansım var mı?
KabaK demiş ki:Ben bu laylaylomun fiyat politikası yüzünden Jacksondan İbaneze kayıcam sanırım. Yabancı sitelerde 499$ denen DXMG burada neredeyse 2 Milyara mâl oluyor. Bu durumda İbanez RG2570E'yi gözüme kestirdim. Bu gitar hakkında fikri olan var mı?
Bunun fiyatı 1700 YTL civarında. Ayrıca pazarlık aşamasında duruma göre %20'ye varan indirim yapılabiliyormuş. Bu durumda DXMG'ye göre çok avantajlı görünüyor.
Yaptığım bu fiyat hesabı ile ilgili yorumu olan var mı? Gerçekten RG2570E'nin fiyatını o kadar düşürebilir miyim?