sakatlanan arkaslar umarım kalıcı olmaz, benimde sol bileim incinmisti ve hala [4yıl]zorlandıında agrı oluyor ve gitar calamıyorum. Cok fazla calısamıyorum, ve calamıyorumda. bu nedenle artık hayalleri, umutları bıraktım, sadece calıyorum öylesine
🙂 zevk almasam,benim icin önemli olmasa bırakırdım heralde. Sizler iyi bakın, zorlamayın, kalıcı hale gelmesin, sonuclar üzücü olabiliyor. Ama iyi bakarsanız sorun olmaz üzülmeyin
🙂 Malmsteen trafik kazasında sol elini sakatlamıs (farklı biseyde olabilir.) ama adam güzel bi tedaviyle olayı halletmis ve hala canavar gibi calıyor mesela
🙂 (bascılardan kimseyi bilmiyorum o yüden elektrocu örnegi vermis olduk, olsun oda müzisyen
🙂
bu arada yeni cıkmıs bi sansamp, kullanan deneyen bilenlerin yorumları nelerdir?
http://www.tech21nyc.com/paradriver.html
ares75 digitech compresorum ve boss eq um geldi, deniyorum bugunlerde. Sanırım compressoru iyice hissetmek icin yüksek volume de calmak lazım, evde nasıl olcak bilmiyorum
🙂 Ama ne olursa olsun iyi ton icin iyi gitar sart, ebs olsa tonu guzellestirmez heralde
🙂
sevgiyle kalın