KorayE, sesi renklendirmeyen di önerin varmı? birde merak ettiğim aktif/pasif di nasıl oluyor? Gitar pasifse di aktif mi yapılıyor, yada tersimi? Anfi kullanmıyorsak olmazsa olmazmıdır? benim digitech compressorde mixer cıkısı var, di yerine mi geciyor?
Di ısimdilik erteleyip, para biriktirip bası yenilemeye bakmam lazım.
özel yapım fender jazz yaptırsam, bunların parcaları fenderden alınıp mı birlestiriliyor yoksa cesitli markada parcalar bulunup, istege gore bir jazz bass mı yapılıyor? Orjinalinden daha pahalıya gelirmi, aynı standartlarda yaptırsam?
Hangisi?Ibanez K5 Vs. MusicMan S.U.B. 5 X04?
Değiştireceğim kabloyu ama benim amfi şimdiye kadar bozulmuşmudur,3-5 kere kullandım çünkü aynı bozuk kabloyu..yada bozulduğunu nasıl anlarım..ne gibi zararı olur amfiye bozuk jak kablosunun ?
Ellerim çok büyük ve slap yaparken 4 telli bas gitarda bile parmağımın diğer tellere çarpmasını engelleyemiyorum.Gerçi slap olayında acemi olmamın etkisi de var bunda... 6 telli bir bas gitar alsam bu sorun olurmu?
Jd brothers ve washburn arasında kararsız kalmış durumdaym. Jd brothers ucuz, washburn biraz pahalı ama daha iyi gibi geldi bana. Hangisini almalıyım?