thebigredmonster demiş ki:arkadaşlar ben yeni bass gitar almak istiyorum tanıdığınız güzel iyi bass gitarları olna bir yer var mı?
calis demiş ki:Arkadaşlar bir tane arkadaşım bass gitara başlıcak 350 ytl civarı bütçesi var önerebilceğiniz bass gitar+amfi markları nelerdir ?
abi ısınamadım cortlara bi türlü hangi basçıyı görsem şikayet ediyo.yamaha daha iyi gibi sanki 🙂Mack-Yack demiş ki:calis demiş ki:Arkadaşlar bir tane arkadaşım bass gitara başlıcak 350 ytl civarı bütçesi var önerebilceğiniz bass gitar+amfi markları nelerdir ?
Eğer arkadaşın bassa yeni başlıyacaksa ilk etapta anfi almasına gerek yok. Bütün parasını bass gitara yatırması onun için daha yararlı olur. Bunun dışında 350 YTL ye alınacak sıfır bir bass gitar yerine, ikinci ele yönelirse elindeki bütceyle daha iyi bir gitar edinmiş olur. Cort un C serisi o fiyat aralığında iyidir ama dişini sıkıp 50 YTL daha biriktirebilirse yamaha RBX 374 de bulabilir. Ama cort alması daha iyi olur, çünkü elden çıkarması diğer gitarlara göre daha kolaydır zamanla ne istediğini anladığı zaman ister istemez ilk gitarı elden çıkarır çoğu kişi o yüzden ikinci el bir cort en mantıklısı 😉
halilpazarlama demiş ki:abi ısınamadım cortlara bi türlü hangi basçıyı görsem şikayet ediyo.yamaha daha iyi gibi sanki 🙂Mack-Yack demiş ki:calis demiş ki:Arkadaşlar bir tane arkadaşım bass gitara başlıcak 350 ytl civarı bütçesi var önerebilceğiniz bass gitar+amfi markları nelerdir ?
Eğer arkadaşın bassa yeni başlıyacaksa ilk etapta anfi almasına gerek yok. Bütün parasını bass gitara yatırması onun için daha yararlı olur. Bunun dışında 350 YTL ye alınacak sıfır bir bass gitar yerine, ikinci ele yönelirse elindeki bütceyle daha iyi bir gitar edinmiş olur. Cort un C serisi o fiyat aralığında iyidir ama dişini sıkıp 50 YTL daha biriktirebilirse yamaha RBX 374 de bulabilir. Ama cort alması daha iyi olur, çünkü elden çıkarması diğer gitarlara göre daha kolaydır zamanla ne istediğini anladığı zaman ister istemez ilk gitarı elden çıkarır çoğu kişi o yüzden ikinci el bir cort en mantıklısı 😉
ha sığmıyorsa şöyle deneyelim
Bas Gitar ve Ekipmanı Hakkında Her Şey
çok mu takıntılıyım?
KorayE demiş ki:ha sığmıyorsa şöyle deneyelim
Bas Gitar ve Ekipmanı Hakkında Her Şey
çok mu takıntılıyım?
Haklısın, güzel fikir... düzelttim bile 😀