arkadaşlar ben klasik gitar çalmasını bilmiyorum fakat direk bas gitar çalmak istiyorum.
direk bas gitar çalınabilirmi klasik öğrenmeden önce ???
ellibesrockk demiş ki:arkadaşlar ben klasik gitar çalmasını bilmiyorum fakat direk bas gitar çalmak istiyorum.
whatever demiş ki:ya bakınırken denedim bi iki ama olmuyo çok kazma hissediyorum şimdi iki seçenek bulabildim zaten yamaha RBX270 bi de yamaha BLB 414 birinden biri olucak ama neyse...
nadiras demiş ki:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=763&gid=181
cort curbow4
nasıl bir alettir kullanan eden var mı yorum yazıp ahaliyi aydınlatabilecek mümtaz şahsiyetler ?
*denemedim ama fiyat/ performans açısından önerebilceniz başka ürünler varsa mutlu olurum.
şimdiden teşekkürler
nadiras demiş ki:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=763&gid=181
cort curbow4
nasıl bir alettir kullanan eden var mı yorum yazıp ahaliyi aydınlatabilecek mümtaz şahsiyetler ?
*denemedim ama fiyat/ performans açısından önerebilceniz başka ürünler varsa mutlu olurum.
şimdiden teşekkürler
Radial Engineering Tonebone Bassbone Mydukkan yenı getırmıs bu aletı. nedir ne değildir bilen oynayan var mı bu aletle?
KorayE demiş ki:Radial Engineering Tonebone Bassbone Mydukkan yenı getırmıs bu aletı. nedir ne değildir bilen oynayan var mı bu aletle?
Ben iki yıldır kullanıyorum BassBone'u. Temel olarak DI çıkışı, pre-set ve ayarlanabilir EQsu olan iki kanallı basit bir preamfi. Ben sahnede perdeli-perdesizi aynı anda bulundurmak; çalınan mekana göre ihtiyaç olabilen hafif EQ, sololarda biraz gainle öne çıkabilmek için kullanıyorum. Tek basla kullanırken de her iki kanala farklı EQ ayarlayıp performans sırasında bunları seçmek mümkün. DI çıkışı da var ama ben preamfi DI'ını tercih ediyorum direkt bastan gelen sinyali masaya yollamaktansa. Sevmediğim tarafı kanallardan sadece ilki hazır pre-shape alabiliyor. Yani tüm kontroller her iki kanala uygulanmıyor.
denoktabenokta demiş ki:washburn xb100 nedir,ne değildir?Beni aydınlatacak olan varmı acaba?