S
samet01
ya zuhalden alacktm stokta yok mok diolar uyuz oldm ya bi gitar almaya kalktim basima gelmedik kalmadi.bilen birileri varsa yardmci olursa swnirm saoln
neyse cevaba gerek kalmadı eleman artık değdırmeden parmakları çalıyoarkadaşalar bas gitarcı arkadaşımız yeni bir behringer ultrabass 4410 aldı ve kendisi sanırım yamaha rbx serisi aktif 5 telli bir gitar kullanıyor neyse bir problemimizvar adam çalarken parmakları manyetik noktalarına değdiğinde kedi viyaklaması bigi bi ses geliyo varmı acaba aranızda boyle bir problem yaşayan yada fikri olan?
tuncaaa demiş ki:neyse cevaba gerek kalmadı eleman artık değdırmeden parmakları çalıyoarkadaşalar bas gitarcı arkadaşımız yeni bir behringer ultrabass 4410 aldı ve kendisi sanırım yamaha rbx serisi aktif 5 telli bir gitar kullanıyor neyse bir problemimizvar adam çalarken parmakları manyetik noktalarına değdiğinde kedi viyaklaması bigi bi ses geliyo varmı acaba aranızda boyle bir problem yaşayan yada fikri olan?
tuncaaa demiş ki:arkadaşalar bas gitarcı arkadaşımız yeni
comoestais demiş ki:tuncaaa demiş ki:arkadaşalar bas gitarcı arkadaşımız yeni
Bas gitarcı arkadaşımız hangi modelleri satıyor , nerde dükkanı 🙂
dertli_dolap demiş ki:slm tüm basscılara.arkadaşlar benm bi arkadaşım bass gitar örenmek istior.işte 300-500 tl arası bişey alacak.ne önerirsiniz? cort action a 350 ytl ye makbul müdür sizce?
blacker6 demiş ki:Arkadaşlar merhaba. Forumunuza yeni üye oldum ve birtakım sorularım var.
Öncelikle Death\Black metal soundu elde etmek istiyorum. (Immortal,Darkthrone,In Flames vs...)
Bu iş için en fazla bin ytl civarı bir bass gitar önerebilir misiniz?
Bir de bu bass gitarı pena ile çalmak istiyorum (bkz: marduk şarkıları bu tarz şarkıları penasız çalmak imkansızdır herhalde) fakat bass gitar telleri bu iş için bana fazla kalın geliyor, 4 telli bass gitarımda deniyorum ama takılıyorum sürekli. Bu iş için özel teller/gitarlar mı var yoksa sorun bende mi 🙂
Bir de distortion pedalı yeterli midir bass haricinde, bu sound için. 250 ytl yi geçmeyen iyi bir pedal önerir misiniz?
Sorularım acemice olduysa kusura bakmayın. Bir de biraz acil cevap almam gerekiyor. Bilgilerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler 🙂