Hellhound demiş ki:
bLUeANgEL demiş ki:
önümüzdeki hafta ibanez rgt42 almayı düşünüyorum bazı arkadaşlarda cort x-custom öneriyorlar, sizce hangisi daha ağır basar? metal, hard rock çalıyorum ve çoğunlukla sololarını. gönlüm ibanezden geçiyor ve ne zamandır almayı düşünüyorum ama bu x-customda kafamı karıştırdı açıkçası, x-customla rgt42 yi her yönleriyle değerlendirirseniz sevinirim. + ları - leri nelerdir?
X-custom'un x-11 den çok da bir farkı yok açıkcası.Tek artısı manyetiklerinin Seymour Duncan olması ve bence o gitarın diğer cort lara göre daha pahalı olmasının tek sebebi bu.Bence rgt42 al bi süre sonra stok manyetikleri tatmin etmezse manyetiğini değiştirirsin.İşte böyle
🙂
Hocam lutfen soylermisin ?
daha once bahsettigin gitarlari kullandinmi ki konusuyosun?
nette resimlerine bakmakla olmuyo bu is ...
Ben X-custom kullaniyorum ve rahat rahat diyebilirim ki bu gitar ibanez JEM lerle bile kapisir...
Bana guvenmiyorsaniz gidin harmony-central.com daki kullanici yorumlarina bakin
Bende ilk arastirdigimda muhtemelen dandik ama manyetikleri guzel oldugundan dolayi kurtarir diyordum ama gitari bir denedim ki agaclari ve isciligi mukemmel zaten gitarin govdesinde Jem 77B de kullanilan American Basswood ve klavyesinde de birdeye maple kullanilmis bence herseyiyle mukemmel bi gitar
bence bu fiyata prof. gitar bulmak zor zaten Bora Uslusoy da albumunun kaydinda bu gitari kullanmisti.
Baktigimizda zaten Bu modelin USA satis fiyati bile 900 dolar ve cort bu gitari bize kiyak bi sekilde ucuzdan veriyolar
ama bizim marka duskunu ahalisi icin bu bir onem teskil etmiyor